2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105293 بازدید | 18988 پست
سلام . چطو مطورید ؟؟ هوا چه ققققدر پاییزی شده  صبح یخیدم 😬 الانم البته‌ خیلی خنکه

خیلی🤤

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عزیزمی نی نی دختره یا پسره ای جونم 

دختره اسمش فاطمه خانوم مغزبادومه😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام . چطو مطورید ؟؟ هوا چه ققققدر پاییزی شده  صبح یخیدم 😬 الانم البته‌ خیلی خنکه

اینجا یخه هوا😅 کل در و پنجره هابستس منم شبا پتو میندازم الانم هودی تنمه دیگه تیشرتا رفت تو کمد

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

@ایستاده  

سلام ایستاده جون خوبی؟

امروز داشتم برای محلول موهام روغن نعناع میخریدم یا تو افتادم

ببین الانم که هوا رو به سرد شدنه این خیلی خوبه چون طبعش گرمه 

دوقاشق چای خوری روغن نارگیل+یک قاشق چای خوری روغن نعناع + یک قاشق چای خوری روغن رزماری

اینو 45 روز پشت سر هم روزی 2 ساعت میذاری رو سرت بمونه یکمم ماساژ ملایم بده کف سرتو بعد دوساعت بشور

بعد 45 روز ، هفته ای یک یا دوبار بزن 

چون نعناع و رزماری داره برای رشد مو و ریزش هورمونی عاااالیه 

نتایج این محلول خیلی خوب بوده انشاالله که استفاده کنی و پرپشت شه موهات

اها حتمااا تازه به تازه درست کن و بزن به سرت اضافه بمونه خراب میشه منکه خیلی راضیم سرعت رشد قدی موهامم زیاد کرده 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اینجا یخه هوا😅 کل در و پنجره هابستس منم شبا پتو میندازم الانم هودی تنمه دیگه تیشرتا رفت تو کمد

صبح بابام میگفت بخاری رو بذاریم ! 

خدایی برای بخاری گذاشتن زودههههه !!! آدم میتونه خودشو با لباس گرم کنه . این روزا هم بیشترین سردی هوا واسه شب و صبحِ . شب که بابا نیست . صبح‌ها هم باید لباس کاموایی بپوشه که گرم شه .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
@ایستاده     سلام ایستاده جون خوبی؟ امروز داشتم برای محلول موهام روغن نعناع میخریدم یا ...

سلام خیلی ممنون عزیزم

لطف بزرگی کردی...ان شااله به آرزوهای قشنگت برسی

بهترینهارو برات میخام

ای جانم  عزیزم دیگه چه خبرا

دیگه اینکه هیچی والا کرونا جای خبرای دیگه نزاشته که🤪

صبح بابام میگفت بخاری رو بذاریم !  خدایی برای بخاری گذاشتن زودههههه !!! آدم میتونه خودشو با لب ...

زوده برای بخاری سرما میخوریم اونطوری

چه قافیه دار😅😅 اره منم لباس گرم میپوشم بعد داداشم با رکابی میگرده😂 طبعامون فرق داره اساسیییی

دیگه اینکه هیچی والا کرونا جای خبرای دیگه نزاشته که🤪

من یادم نمیاد خبرِ خوب شدم خواهرزاده‌ت رو دیده باشم اینجا .

به سلامتی حالش خوبه ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام خیلی ممنون عزیزم لطف بزرگی کردی...ان شااله به آرزوهای قشنگت برسی بهترینهارو برات میخام

مرسی عزیزم😘😘 انشاالله سال بعد پرپشت شده باشه موهات .فقط صبور باش و امیدوار ❤

سلام بچه ها و ننه جون چطور مطورید ،؟؟؟وای اینجاهم خیییلی سرد شده شبا یخ میزنیم آی حال میدن 😅😆

سلام 😑 برو قم... 😒

سلام بچه ها و ننه جون چطور مطورید ،؟؟؟وای اینجاهم خیییلی سرد شده شبا یخ میزنیم آی حال میدن 😅😆

بعله منم شوور داشتم تو بغلش جمع کنم خودمو خیلی حال میداد 😒😒

الان چرا به تو چپ چپ نگاه میکنم 😅 مگه تقصیر توعه😂😂😂