2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105292 بازدید | 18988 پست
من منننننننن

قبول نی یه دقه دیر اومدی 😑😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
قبول نی یه دقه دیر اومدی 😑😅😅

😂😂نه بودم همون لحظه تا تایپ کنم و بفرستم اینجوری فاصله افتاد

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اورانوس جونی و تی  تی عزیزم چشم هر وقت آنلاین بودین میدم  😘😘

خیلی پردسه سختیه بچارو انلاین بیابی

تازه اونموقع باید حرص بخوری چرا لود نمیشه😬😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی پردسه سختیه بچارو انلاین بیابی تازه اونموقع باید حرص بخوری چرا لود نمیشه😬😬😬😬

دقیقا 😅😅

بعدشم باید به تک تک‌مون جواب پس بدی که چرا مثلا فیلی دید من ندیدم 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
[QUOTE=151411978]چیزی میفروشه ؟؟  خواهر زاده بزرگ داری ؟؟ 😀😀[/QUOTE کارای بدلیجات دستساز خود ...

آخییی 😀 آفرییین 

سلام اوری جونم صبحت بخیر خوبی ؟ اوری لیموهات چی شد ؟

سلام خوبی ؟؟؟ صبح تو هم به خیر 

نخریدم هنوز فیلی 

میخرم درست میکنم میگم 😊

فدا مداااااااات چه خبرا ؟ اوضاع حالت چطوره ؟

قربونت خوبم منم 

سلام روزبخیر❤

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من اومدم عکس بزارم ها کسی نبود که 😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........