2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
بچه ها خدای نکرده شهر ما زلزله بیا من طبقه ی هشتم باید چکار کنم ؟ یبار زلزله اومد خونه ی ما تاب میخ ...

وای خدایی خیلی وحشتناکه و اینکه هر چی بالاتر باشی بیشتر احساس میکنی 

دور و بر خونه‌ی خاله‌ی منم همه برجه 

فیلی باید بایستی کنار تیغه‌های خونه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
باو منم با بچه ها خوبم اصن یه بار راهنمایی بودم رفتیم اردو اصفهان اون معلمی که مسئولیت ما رو داشت دخ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای چه باحالیییید 

شندول این روزارو قددددر بدون دونه به دونه ی اینا میشه بعدها خاطره و افسوس که ایییی کاش برگردم به اون دوران 😔😔😔😣

باع...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره گفتی 😅😅😅 منم واقعا اون لحظه‌مو یادم نی 😅 دخترخاله‌م همینطور که خونه داشت میلرزید بهم میگفت ...

من اول رفتم تو چهارچوب در بعد بابام گفت بریم بیرون بریم بیرون منم با وضع داغون هی چند قدم میرفتم هی برمیگشتم نمیدونستم برم یا نه هی میگفتم خب الان تموم میشه هی میگفتم الان زیاد میشه میریزه رو سرمون 😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای چه باحالیییید  شندول این روزارو قددددر بدون دونه به دونه ی اینا میشه بعدها خ ...

خدایی اون دیگه خاطره نداره !!!!

اتفاقا حسرتش بیشتر واسه داداشه‌س 

چون بزرگ شه میگه چه اشتباهی میکردم در حق خواهرم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من اول رفتم تو چهارچوب در بعد بابام گفت بریم بیرون بریم بیرون منم با وضع داغون هی چند قدم میرفتم هی ...

لامصب خیلی‌ام طولانی بود آخهههه 😂😂😂😂

گوشیم ۱۰ میلیون شده باااو😥😥😥 قین چنده؟؟؟ 

مفت ! 🤣🤣🤣🤣

گوشیم ۱۰ میلیون شده باااو😥😥😥 قین چنده؟؟؟ 

😅 قین نو رو نمیدونم ولی واسه خودمو میدم 5 😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
وای خدایی خیلی وحشتناکه و اینکه هر چی بالاتر باشی بیشتر احساس میکنی  دور و بر خونه‌ی خاله‌ی من ...

وای یه مدل زلزله اومد بجای اینکه خونه عقب جلو تکون بخوره عین گرداب میچرخید من قلوه هام اومد تو دهنم هااا فقط چسبیدم به نرون گفتم بیا باهم بمیریم 😂😂

باع...
وای یه مدل زلزله اومد بجای اینکه خونه عقب جلو تکون بخوره عین گرداب میچرخید من قلوه هام اومد تو دهنم ...

😂😂😂😂 ما طبقه اخریم طبقه 3 فوری میفهمم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
وای یه مدل زلزله اومد بجای اینکه خونه عقب جلو تکون بخوره عین گرداب میچرخید من قلوه هام اومد تو دهنم ...

😅😅😅😅

فیلی حرف زدن در موردش تن و بدن آدمو واقعا به وحشت میندازه !

اوففففف قرتی خانوموووووو ببیننننن🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍وای الی ازون مانتو سورمه ایت میخااااااام 😭😭 کباث ...

اره ناخونای خودمه😁😁

2828
2791
2779
2792