2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂 ما طبقه اخریم طبقه 3 فوری میفهمم

کاشکی اون شب خونه خودمون بودیم میفهمیدم خونه جدیدمون چطور میشه 

الی اون مانتوت بالاش منجوق کاری داره ؟ باحاله 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
کاشکی اون شب خونه خودمون بودیم میفهمیدم خونه جدیدمون چطور میشه  الی اون مانتوت بالاش منجوق ...

منجوق نیس شبیه سوزن دوزی ایناس اره منم دوسش دارم دکمه نداره از اون قسمت که سوزن دوزیش تموم میشه بهم وصل میشه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
فتبارک الله مننننننننننن 🤣🤣🤣احسن الخالقین

😂😂😂😂 ممنون

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
چشموم روشن 😒😒😒😒

رااااای اقاااا رای دادوم

اره ناخونای خودمه😁😁

جدیدا چقد بی تربیت شدی چرا من میرم عکس میذاری...بعدا الان غریبه ها هستن چرا عکس میذاری؟؟

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
2828
2791
2779
2792