2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا ببرش مال خودت 🤣🤣 قشنگ تربیتش کن  مامان بابام خیلی کوتاهی کردن تو تربیتش🤥

حالا جالبه که من خییییلی زود با بچه ها ارتباط میگیرم البته میدونم داداشت نوجوانه دیگه ولی تضضضضمینی بدش به من یه بلا تشببه برررره ی رام و‌مهربونو دوست داشتنی و باححححال تحویلت بدوم‌😂😂😂

باع...
منو میدیدی چی میگفتی🤣🤣🤣 با چه وضعییییی رفتم پارکینگ 

آره گفتی 😅😅😅

منم واقعا اون لحظه‌مو یادم نی 😅

دخترخاله‌م همینطور که خونه داشت میلرزید بهم میگفت دستمو بذارم رو سرم و گوشه ی دیوار بشینم 😅😅

خیییییلی خوب ترسشو کنترل کرده بود 

من عینهو روانیا شده بودن اون لحظه 🤣🤣🤣

وای خدایا شککککرت

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میخواست بگی پ ن پ دستاتو بزن کمرت و قینتو بقررررون 🤣🤣🤣

نه خب من اصلا به ذهنم نبود که اون کارو کنم 😂😂😂

عینهو خنگا واستاده بودم التماس دعا 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

ولی فیلی عجججججیب صدای زلزله وحشت‌آوره 😖😖😖

حالا جالبه که من خییییلی زود با بچه ها ارتباط میگیرم البته میدونم داداشت نوجوانه دیگه ولی تضضضضمینی ...

باو منم با بچه ها خوبم اصن یه بار راهنمایی بودم رفتیم اردو اصفهان اون معلمی که مسئولیت ما رو داشت دخترشم اورده بود نمیدونم چرا این دختره از اول تا آخر چسبیده بود به من اصلا منم کاریش نداشتماااا ولی همش میومد پیش من😂😂

یا مثلا بچه های خالم انقدر باهاشون بازی میکنم سرگرمشون میکنم خالم بعضی وقتا میسپرتشون به من

ولی داداش من واقعا عجیبه با این که کلی زحمتشو کشیدم چون مامانمم شاغله منم مجبور میشدم نگهش دارم 

ولی باورت میشه حتی ۴ سالگی با شونه میفتاد دنبالم محکم میزد به دستم؟؟؟؟ از پایین دستم تا آرنج تمااااام سوراخ سوراخ زخم شده بود یا مثلا اون خونه پارچه ایا هست واسه بچه ها چوب پلاستیکی داره واسه نگه داشتن خونه با اون چوبا میفتاد دنبالم میزد منو حتی با دسته جاروبرقی😐😐

خیلی روزگار سختی گذروندم و میگذرونم هیشکیم درکم نکرد

تازه این یه هزارمش بود گفتم  

لامصصصب صدای تریلیه روشن کنار گوشت میده یا صدای ریزش بهمن 😬😬😬

هستی ؟ مدیرت نیاد باز😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز