2821
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
نه از دستش لیز خورده  کلا گیجه  حالا میگه ۲ماه صبر کن پولشو میدم گفتم کار پیدا کزدی؟گفت ...

عزیزززززززم 😍😍😍😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان به پشتیبانش گفت یه دوست داره مثل این که عکس فرستاد براش که به اون بگه ببینه چقدر میشه هزینش فک ...

نکنه گلسش شکسته فقط !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه اصلا دورش که گلس نداره  گلسم که نابوده🤣🤣🤣

قابم نداشت ؟؟

نه اصلا دورش که گلس نداره  گلسم که نابوده🤣🤣🤣

سونی دیشب تهران بازم لرزیدا ! متوجه نشدی ؟

تو سایت زلزله‌نگاری ۳ و خورده‌ای ثبت شده نصف شب

قابم نداشت ؟؟

بازم اون قسمت قاب نداشت🤣🤣

میدونی کجاشه گوشه پایین یه زیر داره یه دور داره یه رو این روش که شیشه داره ولی خود صفحه نیست یعنی نور نداره اون قسمت شیشش خورد سده یه قسمتم همون پایین ولی رو خود صفحه یه خط افتاده زیر گلسه ولی خود صفحس چون خم میکنم خطش معلوم میشه و یه خط نازک از بیرون گلس داره که ادامش رفته زیر گلس  

سونی دیشب تهران بازم لرزیدا ! متوجه نشدی ؟ تو سایت زلزله‌نگاری ۳ و خورده‌ای ثبت شده نصف شب

اوه🤥

ساعت چند؟؟

من ۴ونیم خوابیدم 

یه لرزشایی حس میکردم ولی پای داداشم رو تختم بود گفتم حتما اون تکون داده بعد لوستر نگاه میکردم حرکت نمیکرد🤔

اوه🤥 ساعت چند؟؟ من ۴ونیم خوابیدم  یه لرزشایی حس میکردم ولی پای داداشم رو تختم بود گفتم حتما ...

نزدیکای ۳ صبح 

پس حتما همون بوده 

فکر کنم ۳ ریشتر در حدی نیست که لوسرا بخوان بلرزن

شما طبقه چندمین ؟

نزدیکای ۳ صبح  پس حتما همون بوده  فکر کنم ۳ ریشتر در حدی نیست که لوسرا بخوان بلرزن شما ...

چند بار حس کردم حالا یادم نیست اون موقعا بود یا نه 

ما طبقه اولیم

اون روز انقدر ترسیده بودم تا ۲ ساعت دستام میلرزید

انقدر شوک بودم دقیق اون لحظه رو یادم نمیاد😅

همین جوری ریز  ریز بیاد خوبه انرژیش تخلیه میشه مخرب هم نیست

چند بار حس کردم حالا یادم نیست اون موقعا بود یا نه  ما طبقه اولیم اون روز انقدر ترسیده بودم ت ...

وای منم عینِ توووو 😅😅

تمام وجودم میلرزید 

ولی بعدش انقدر خندیدیم اون شب که گفتم خدا کنه زلزله همیشه انتهاش به خنده ختم شه 🤲🤲🤲

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز