2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
فرستادم واسه ویتامین یکم شارژ بشه😥😥😥😥😥

خو بیچاره رو پنچر کردی که🙄😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوپراستی میبلین  با این که پرایمر اینا هیچی نداشتم خیلی طبیعی و خوب خوابید  فقط یکم برق ...

اکتی پور میزدم همیشه.. جدید گرفتم کاور نمیکنه دیگه خاک برسر....

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
اکتی پور میزدم همیشه.. جدید گرفتم کاور نمیکنه دیگه خاک برسر....

اکتی پور بی بی کرمه از کرم پودر کاورش کمتره 

قبلا کرم پودر بوده بعد شده بی بی شاید به خاطر اون کمتر شده🤔🤔

منم میخواستم واسه دانشگاه بخرم ولی حس میکنم برام تیره میشه چون رنگاش کمه

اکتی پور بی بی کرمه از کرم پودر کارش کمتره  قبلا کرم پودر بوده بعد شده بی بی شاید به خاطر اون ...

خاک برسرش.....ببین ازین اطلاعات ارایشیت هرچی داری بده🤣🤣🤣🤣پرایمر و قبل کرم پودر باید بزنی؟؟؟پرایمر برا سایه فقط میزدم نمیدونستم برا صورتم داره...چقد ضایع ام🤣🤣🤣

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
خاک برسرش.....ببین ازین اطلاعات ارایشیت هرچی داری بده🤣🤣🤣🤣پرایمر و قبل کرم پودر باید بزنی؟؟؟

سوال داری بپرس بدونم حتما جواب میدم😊

آره قبل آرایش میزنن پوستو یه دست کنه تا کرم پودر قشنگ رو پوست بخوابه بعضیا کنترل چربی دارن بعضیا بستن منافذ بعضیا رنگین درکل همشون پوستو یه دست میکنن و دوام آرایش بالاتر میره 

پرایمر هم ارزون باشه کارایی نداره باید باکیفیت باشه

خاک برسرش.....ببین ازین اطلاعات ارایشیت هرچی داری بده🤣🤣🤣🤣پرایمر و قبل کرم پودر باید بزنی؟؟؟پرایم ...

چه پرایمر سایه ای داری؟

نه بابا چه ضایعی 

من تا پارسال نمیدونستم پرایمر چیه کانسیلر چیه پودر فیکس چیه 😂😂😂 

چه پرایمر سایه ای داری؟ نه بابا چه ضایعی  من تا پارسال نمیدونستم پرایمر چیه کانسیلر چیه پودر ...

از ترکیه گرفتم فوتوفوکوس ی همچین چیزی....بد نیس خوبه میمونه ۱۲ ساعت بدون جمع شدن سایه...برم پس برا صورتمم بخرم...چقد شاد شدم گفتی...همش پوستم برق میزنه بعد ۵ ساعت

از ترکیه گرفتم فوتوفوکوس ی همچین چیزی....بد نیس خوبه میمونه ۱۲ ساعت بدون جمع شدن سایه...برم پس برا ص ...

پودر بیک هم میتونی بگیرز مثلا میبینی چرب شده میتونی زرتی بزنی به صورتت برقشو میگیره

پودر بیک هم میتونی بگیرز مثلا میبینی چرب شده میتونی زرتی بزنی به صورتت برقشو میگیره

مرسی عزیزم باشه اینم تست نیکنم دستت درد نکنه

از ترکیه گرفتم فوتوفوکوس ی همچین چیزی....بد نیس خوبه میمونه ۱۲ ساعت بدون جمع شدن سایه...برم پس برا ص ...

برند خوب هم بخر مثلا مای و اینا چرت و پرته 

من خودم میخواستم الف بخرم پیدا نکردم اسپری فیکسشو گرفتم فعلا

اما به نظر من فقط سوال کرده بود🤗🤗🤗🤗

خب اخه وقتی سوال میکنی اونو میگما شما رو نه،وقتی سوال میکنی یعنی جواب بدین هرچی نظرشماست مسلما جواب های مختلفی میگیری یا موافقن یا مخالف قرار نیس اونایی که موافقن تایید کنی و اونایی که مخالفن بی فرهنگ خطاب کنی ،،،این خیلی زشته تازه درصورتی گفتیم حالمون بهم خورد که دیگه اسی خیلی ادامه داد😂اومده بود مشورت بگیره ولی نظرای مخالف بهش برخورد این دیگه مشورت نیست که ...