2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105306 بازدید | 18988 پست
خب اخه وقتی سوال میکنی اونو میگما شما رو نه،وقتی سوال میکنی یعنی جواب بدین هرچی نظرشماست مسلما جواب ...

اخه با جبهه جوابشو دادن...ما هیییچ پیش زمینه ای از نوع زندگی تربیت و فرهنگ و حتی اطلاعات و اگاهی ادما نداریم. نباید فکر کنیم اون ادم اندازه من میفهمه...شاید واقعا خیلی ساده هستش و این چیزارو ندونه...نمیدونم...شایدم من اشتباه فک میکنم

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره با داداشش رفته بود نه بابا😂😂😂 رفته بوده مراقبش باشه حالش بد نشه

خخخخ همچین گفتی فک کرده بجا دوس دخترش سرویس داده برحال خراب داداشش😂😂😂😂😂😂استغفرالله

تسبیح من کوووو

اخه با جبهه جوابشو دادن...ما هیییچ پیش زمینه ای از نوع زندگی تربیت و فرهنگ و حتی اطلاعات و اگاهی ادم ...

نمیدونم والا،

ولی فک نکنم از من ساده تر باشه😂😂😂😂من همه چیو از اینجا یاد گرفتم الان از اون تایپک فهمیدم تامپون.کاپ و...😂😂😂اسی میگف اره خوبه

من عین منگلا گفتم تامپون چیه کاپ چیه😂😂😂😂

خخخخ همچین گفتی فک کرده بجا دوس دخترش سرویس داده برحال خراب داداشش😂😂😂😂😂😂استغفرالله تسبیح من ک ...

نه در اون حد😂😂😂

ولی خب این که داداشش خواهرشو برده پارتی جالبه 

تازه دوستم میگه خیلیم روش حساسه نه از نظر حجاب اینا ولی مثلا این جوری که نمیتونه تحمل کنه شوهر کنه یا دوست پسر داشته باشه🤨

دوست پسر اولیش دوست داداشش بوده بعد داداشش میفهمه قاااااط میزنه ها میره کلی دعوا میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه در اون حد😂😂😂 ولی خب این که داداشش خواهرشو برده پارتی جالبه  تازه دوستم میگه خیلیم روش ح ...

اووووو خودشدوی دختر داشته اونوقت خواهرش نداشته باشه بردختر مردم ارررره بر خواهر خودش نهههههه

مگه میشه مگه داریم 😂😂😂😂😂

اووووو خودشدوی دختر داشته اونوقت خواهرش نداشته باشه بردختر مردم ارررره بر خواهر خودش نهههههه مگه می ...

دیگه خودش شانس داشته دوست دخترش داداش نداشته😂

البته دوستمم راحته فقط نمیخواد داداشش بفهمه 

الانم دوست پسرش خرج میکنه سالگردشونو خونه خواهرش مهمونی گرفته سورپرایزش کرده طلا اینا کادو داده بهش

خدا بده شانس والا😁

مخ بابامم بزنم تابستون برم کلاس خیلی خوب میشه😁 آخه میدونی چیه من چشمم پف داره اصلا خط چشم بهش بعد ...

خواهرزاده‌ی من رفت کلاس خودآرایی 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
همون که ۱۷ سالشه؟🤔🤔🤔 الان حدود ۲ تومنم پول اون میشه

آره . 

آره ۲ تومنه منتها عسل تو آف رفت ۹۵۰ شد .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره .  آره ۲ تومنه منتها عسل تو آف رفت ۹۵۰ شد .

ماشالله چه به روز😁😁😁😁

یعنی اهل آرایش ایناس؟

باو چند ماه پیش یکی آف گذاشته بود ۵۰ درصد روز و ساعتشم خودمون تعیین میکردیم  ولی دیگه نمیتونستم برم حیف شد