2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105307 بازدید | 18988 پست
اوری بالاخره براشو خریدم 😅😅😅 هی استرس داشتن تموم شه  بعد خب لوازم گیر نمیاد که خیلی کم پید ...

مبارکهههه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سللم و بوس به همگی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو همان مهربانی هستی؟! یا مهربانی همان توست؟! نمی دانم می دانم بی شک با هم نسبت نزدیکی دارید   ...

Wooooooooow 😍😍😍😍

تو خودت قند و نباتیییی 🤗🤗🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مرسی😍😩😍 تو این هفته اینارو خریدم براش ۳۵۰تومن کرم پودر ۱۵۰ کتونی ۲۴۰ اسپری فیکس ۱۴۰ ۲تا رژ ...

خوجل موجل کنیا😍

اوری بالاخره براشو خریدم 😅😅😅 هی استرس داشتم تموم شه  بعد خب لوازم گیر نمیاد که خیلی کم پید ...

به به به مباااااارکه 

زمانی میتونم بگم دلو زدی به دریا که بدی مام ببینیممممت 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

ننه داره چیکار میکنه؟بعلهههه ننه داره کمر شلوار اجیو گشاد میکنه چون کمر شلواراش تنگه😁گذاشتم سر زانوم اینا همش درس زندگیه سیو کنین دخترا😁

خوجل موجل کنیا😍

مخ بابامم بزنم تابستون برم کلاس خیلی خوب میشه😁

آخه میدونی چیه من چشمم پف داره اصلا خط چشم بهش بعد میگفتم من که اصلا پلکم معلوم نمیشه نمیتونم چشممو آرایش کنم 

ولی امتحان کردم دیدم کلش دیده نمیشه ولی بالاخره بالاهاش معلومه و به چشم حالت میده

بعد من دیروز کرم پودر زدم خیییلییی خوب بود همه چیو کارو کرد اصلنم سنگین نبود 😍😍😍

رژژژژم خیلی بهم میاد حس میکنم اون رنگی نداشتم قبلش😍

بعد دیروز موهامو بستم و شالمو توربان کردم یه تیکه مو این ور اون ور انداختم بیرون خیلی دوست داشتم😍😍😍

ننه داره چیکار میکنه؟بعلهههه ننه داره کمر شلوار اجیو گشاد میکنه چون کمر شلواراش تنگه😁گذاشتم سر زانو ...

من فک تلدم کلدی تو کَلت.....

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
مخ بابامم بزنم تابستون برم کلاس خیلی خوب میشه😁 آخه میدونی چیه من چشمم پف داره اصلا خط چشم بهش بعد ...

دلبر کی بودی تو؟😍

مخ بابامم بزنم تابستون برم کلاس خیلی خوب میشه😁 آخه میدونی چیه من چشمم پف داره اصلا خط چشم بهش بعد ...

کرم پودرت چیه اسمش خاهر

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
به به به مباااااارکه  زمانی میتونم بگم دلو زدی به دریا که بدی مام ببینیممممت 😅😅

😂😂😂😂😂

اگه هستی الان عکس چشم و رژمو بدم 

البته پررنگه رو هنوز نزدم اون کمرنگ تره رو زدم دیشب

😂😂😂😂😂 اگه هستی الان عکس چشم و رژمو بدم  البته پررنگه رو هنوز نزدم اون کمرنگ تره رو زدم د ...

من فقط یک رژ گیاهی دارم 😁

کرم پودرت چیه اسمش خاهر

سوپراستی میبلین 

با این که پرایمر اینا هیچی نداشتم خیلی طبیعی و خوب خوابید 

فقط یکم برق زد آخراش چون پوستم چربه که باید پودر بیک بزنم برقشو بگیره ولی اصلا سنگین نبود