2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105307 بازدید | 18988 پست
گفتیم حالمون بهم خورد این چ تایپکیه،یکی گفت چرا حالتون بهم خورده و....اسی گف فرهنگشونو نشون دادن بعض ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره خودش خیلی بافرهنگه خیلیم بهداشتیه ماشالله 

حالا دوست پسره شخصی بوده ولی این شخصی نیست واقعا🤢🤢🤢  

وای ما چند سال پیش رفته بودیم شمال با داییم و پسرخاله های مامانم و کلا زیاد بودیم 

لب دریا دیدیم به به یه ماهی سفید داره شنا میکنه😶😶

نوار بهداشتی بود🤢🤢

یعنی طرف رفته تو دریا نوارشو درآورده 🤯🤯🤯

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ آره خودش خیلی بافرهنگه خیلیم بهداشتیه ماشالله  حالا دوست ...

اه مسخره ها،،،،بعضیا پرت میکنن تو دریا،اون تایپک دوس پسر بر یکی دیگه بود،من موندم چ چیزا عادی شده بین ملت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اه مسخره ها،،،،بعضیا پرت میکنن تو دریا،اون تایپک دوس پسر بر یکی دیگه بود،من موندم چ چیزا عادی شده بی ...

آره فهمیدم واسه یکی دیگه بود 

منم بعضی چیزارو درک نمیکنم🤣

مثلا دوستم‌میگفت با داداشش رفته بوده پارتی چون دوست دخترش ولش کرده بوده اینا این حالش خیلی بد شده بود کارش به بیمارستان اینا کشیده بود واسه همین نمیتونست تنها بره دوستمم باهاش میره خیلی جالبه🤣🤣🤣

بعد همون جا دوست پسر سابقشو میبینه بعد شروع میکنه پی ام دادن و اینا 

ولی خب هیچ وقت برام مهم نبوده چه جوری زندگی میکنه 🤔

البته دختر بدی نیست ولی کلا این مدلین

آره فهمیدم واسه یکی دیگه بود  منم بعضی چیزارو درک نمیکنم🤣 مثلا دوستم‌میگفت با داداشش رفته بو ...

ایول با داداش میره پارتی 😅😅

من و داداشم یه بار نشسته بودیم تو پارکِ قوری (یه پارکِ تو لاهیجان) اومدن گرفتنه‌مون بردن کلانتری 🤣🤣🤣

انقدر با داداشم تا کلانتری خندیدیم 

آخرشم تو کلانتری شلوغ پلوغ شد اومدیم بیرون 😂😂🤣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ایول با داداش میره پارتی 😅😅 من و داداشم یه بار نشسته بودیم تو پارکِ قوری (یه پارکِ تو لاهیجان) او ...

🤣🤣🤣🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گفتیم حالمون بهم خورد این چ تایپکیه،یکی گفت چرا حالتون بهم خورده و....اسی گف فرهنگشونو نشون دادن بعض ...

اما به نظر من فقط سوال کرده بود🤗🤗🤗🤗

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
سلاااام وای سوده دیروز گفتم چرا ابن دختر نیست الله اکبر از این جذب 😅😅😅 سوده الان فهمیدم چرا تگ م ...

اوااااا پس چلا شبیه توه انقد...اونم خودت بوتی قبلن ها؟؟؟؟؟

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
سلاااام وای سوده دیروز گفتم چرا ابن دختر نیست الله اکبر از این جذب 😅😅😅 سوده الان فهمیدم چرا تگ م ...

فیلی جونم دلم بلات تنگ چده بوت...خبل های خوف مهلبونانه...صلح صفا🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

سلااااام 😚😚😚😚😚😚😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلااااام 😚😚😚😚😚😚😚

تو همان مهربانی هستی؟! یا مهربانی همان توست؟!

نمی دانم

می دانم بی شک با هم نسبت نزدیکی دارید  . . .

.

ایول با داداش میره پارتی 😅😅 من و داداشم یه بار نشسته بودیم تو پارکِ قوری (یه پارکِ تو لاهیجان) او ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترعموم میگفت اون موقع تازه عقد کرده بود یه جا نشسته بودن چیزی میخوردن بعد گشت داشت میومد سمتشون حلقشونو دراوردن که بیشتر شک کنن🤣🤣🤣 بعد که اومد گیر بده شناسنامشو نشون داده😁😁

سلااااام 😚😚😚😚😚😚😚

اوری بالاخره براشو خریدم 😅😅😅

هی استرس داشتم تموم شه 

بعد خب لوازم گیر نمیاد که خیلی کم پیدا میشه اگه تموم میشد معلوم نبود کی موجود شه دوباره 

بعد دیروز از آرایشم خوشم اومده بود دیگه باعث شد دلو بزنم به دریا 😊😊😊 

سلام ننه دلم بلات تنگ چده بوت🤤🤤🤤

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰