2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105499 بازدید | 18988 پست
فیلی هست دیگه😜

نهههه اون ماساژاش سخت و سفته😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
نهههه اون ماساژاش سخت و سفته😅

فیلی شنبه بیاد افسردگی میگیره😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فیلی شنبه بیاد افسردگی میگیره😬

بیا تا اون بیاد 9000 صفحه بریم جلو😅😅😅

صبح دید ترکیده بهم پیام داد ادرس اینجارو دادم بهش تگ نمیشه کلا

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
☹پ چرا من هیشکیو تو نی نی سایت ندارم ک تگم کنه و باهام حرف بزنه

الهی😅بیا ننه بچا جا باز کنین طعمه جدید ببخشید اجی جدید اوردم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
🤣🤣🤣🤣ماساژ سفت و سخت

همیشه باید ابرومون بره🤣

وا پستانونم کم شده ؟؟؟؟ 😯😯😯

امتحان میکنم ، امتحان میکنم 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها میشه بگید قضیه چیه

دورهمیه چیز خاصی نیس

من فک کنم رکورد دارم😁 البته از پنج سال پیش تا الان خوبه 😁 نصف پستام رفت😅

آقا اون قبلیرم پاک کنیییییییییییم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام با گزارش ترکید

سلام عزیزم😍

تاپیک ما یا دوستمون امیتیست؟