2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105291 بازدید | 18988 پست
تعداد پستاتو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای🤣🤣🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعداد پستاتو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂 من کم حرف بودم 😎😎 کم گوی و گزیده گوی سبک زندگیمه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
هرکی اتاق خودشو مرتب کنه بعدظهر میخوایم بریم باغچه رو کرت بندی کنم سبزی بکاریم😋

ممنی همیییین الان پریود شدم فیلی جای من بیل میزنه

سه روز عقب افتادا بخاطر خونه جدید اینم ذوق کرد اومد😅😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

ینی شما تو تاپیکای دیگه اینهمه حرف زدید؟؟ فقط مظلومتون من بودم؟؟

سوووده تو چرا انقدر پست داری😅😅

ممنی همیییین الان پریود شدم فیلی جای من بیل میزنه سه روز عقب افتادا بخاطر خونه جدید اینم ذوق کرد او ...

😂😂😂بشین برات بابونه دم کنم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ینی شما تو تاپیکای دیگه اینهمه حرف زدید؟؟ فقط مظلومتون من بودم؟؟ سوووده تو چرا انقدر پست داری😅😅

من فک کنم رکورد دارم😁

البته از پنج سال پیش تا الان خوبه 😁

نصف پستام رفت😅

😂😂😂بشین برات بابونه دم کنم

😀😀 چش بوگو شوورمم بیاد کمرمو بماله خالی خالی که نمیشه😅

من نمیدونم چرا کم نشده...من جای دیکه که صحبت نمیکردم کلا🤣🤣🤣فوقش باشه ۱۰۰تا...من اصن کم نشدم کلا

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
من نمیدونم چرا کم نشده...من جای دیکه که صحبت نمیکردم کلا🤣🤣🤣فوقش باشه ۱۰۰تا...من اصن کم نشدم کلا

زورشون به من رسیده 😅😅

زورشون به من رسیده 😅😅

باید حواسمون به تازه واردای کم پست باشه یه موقع فیک نباشن.....خانوم شما؟؟؟؟

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
باید حواسمون به تازه واردای کم پست باشه یه موقع فیک نباشن.....خانوم شما؟؟؟؟

من تازه وارد نیستم کاربر قدیمیم خانووووم خودت دیرتر از من عضو شدی

فیلی هست دیگه😜