2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105293 بازدید | 18988 پست
وا پستانونم کم شده ؟؟؟؟ 😯😯😯 امتحان میکنم ، امتحان میکنم 😀

سلام وقتی تو تاپیکی پست میذارین تاپیک میترکه پستهایی که اونجایی گذاشتین از لیستتون حذف میشه و تعدادش کم میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

آقا اون قبلیرم پاک کنیییییییییییم

کدوم یکی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتی تو تاپیکی پست میذارین تاپیک میترکه پستهایی که اونجایی گذاشتین از لیستتون حذف میشه و تعدادش ...

این سوده کم نشده بما پز میده😁😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همچین تایپکی سال پیش با تعدادی از بچه ها داشتیم همه اومدن سبزی پاک مردنو غیبت مردن ازجمله غیبت دخترا ...

اخی😊

سلام با گزارش ترکید

گویا اون تاپیک کم گزارش زن نداشته تو این هفته دوبار ترکید

بیخیال

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
همچین تایپکی سال پیش با تعدادی از بچه ها داشتیم همه اومدن سبزی پاک مردنو غیبت مردن ازجمله غیبت دخترا ...

نه ما غیبت نمیکنیم اصلا  

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
وا پستانونم کم شده ؟؟؟؟ 😯😯😯 امتحان میکنم ، امتحان میکنم 😀

منو نیگاااا من تازه متولد شدم😅😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
گویا اون تاپیک کم گزارش زن نداشته تو این هفته دوبار ترکید بیخیال

تاپیکمون گزارش خورد؟😐عاقا ما داشتیم با سلام و صلوات میرفتیم که عجب ادمایین😬

تاپیک شما

ممنون

ما داشتیم حذفش میکردیم که

میگم نمیشه این گزارش زنا رو اسمشونو در گوش من بگین😜

این دوست ما امیتیست چرا تگ نمیشه؟☹

سلام وقتی تو تاپیکی پست میذارین تاپیک میترکه پستهایی که اونجایی گذاشتین از لیستتون حذف میشه و تعدادش ...

سلام عزیززززززززم   

دسسسستت درد نکنه 

میگم نمیشه اون یکی هم پاک شه 😭

بچا آدرس بدین نی‌نی‌یار بره ببینه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تاپیکمون گزارش خورد؟😐عاقا ما داشتیم با سلام و صلوات میرفتیم که عجب ادمایین😬

حسودای پلاستیکی بودن😭😭😭😭

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏