2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105324 بازدید | 18988 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟؟اقا کلا ادم ازطریق مجازی هم چشم میخوره ؟😅😅

اون سری فرشته میگفت مربی یوگاشون میگفته ؛ وقتی تو چیزی و کسی رو میبینی و از زیباییش و ... تعریف میکنی ، اون انرژی که باعث میشه طرف به اصطلاح چشم بخوره ، از بین میره ... حالا نمیدونم چه قدر صحت داره

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
موهام خیلی ریخته ده پونزده سانتم‌کوتاش کردم اومد تا سر شونه هام ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

روغن کندش رو امتحان نکردی؟همونی که حاج اقا ضیایی می گفت؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بچه ها از دیروزه گلوم‌میخاره و تک و توک سرفه میکنم  خیلی ترسیدم 🥺🥺🥺🥺

نترس . تو بادی نیستی که با این بیدا بلرزی 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
روغن کندش رو امتحان نکردی؟همونی که حاج اقا ضیایی می گفت؟

سلام . دیدی من خریدم ؟؟ 😀

دارم استفاده میکنم . کاشکی کندوشش واقعی باشه 😅

سلام . دیدی من خریدم ؟؟ 😀 دارم استفاده میکنم . کاشکی کندوشش واقعی باشه 😅

اره دیدم چطور بوده برات؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سلام . دیدی من خریدم ؟؟ 😀 دارم استفاده میکنم . کاشکی کندوشش واقعی باشه 😅

علیک سلام    

اره دیدم چطور بوده برات؟ 

نمیدونم فعلا 😅 

البته من یه نشونه گذاشته بودم . تاج ابروی سمت راستم توش خالی شده بود ! هر بار که کندوش میزدم ، به ابرومم میزدم . الان که تو آینه دارم نگاه میکنم توش مو ریزه داره و زیادم هست ! حالا یه ماهم بزنم تا مطمءن شم حسابی پر میشه یا نه . 

موهای سر رو به سختی میشه تشخیص داد . ولی ابرو راحت تره

نمیدونم فعلا 😅  البته من یه نشونه گذاشته بودم . تاج ابروی سمت راستم توش خالی شده بود ! هر بار ...

حالا من تو خصوصی یه چیزی برات میتویسم😁