2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105326 بازدید | 18988 پست
😂😂😂  عزیزززم  اوری از تلگرامه فرشته عکستو به مامانم نشون دادم میگه چه ناز و کوچولوعه ...

وااااای مرسییییی ماماااان 😄😍😍😍😍😍

😚😚😚😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تا الان حس میکنم تو اون مورد اضطراب ندارم ! ینی تا الان که خوب بوده همه چی  تو واسه خودت انجام ...

نه باو فرصت نکردم فقط یه کوچولو خوندم یه ذهنیت فقط دارم ازش یه بارم خواستم امتحان کنم 

چشامو بستم گفتم اسم من اصغره ولی تکون نخوردم😂😂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااای مرسییییی ماماااان 😄😍😍😍😍😍 😚😚😚😚

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
نه باو فرصت نکردم فقط یه کوچولو خوندم یه ذهنیت فقط دارم ازش یه بارم خواستم امتحان کنم  چشامو ب ...

اصغر 😅😅😅😅😅

به نظرم اول رو خودت حرفه‌ای شو بعد واسه بابات انجام بده 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه باو فرصت نکردم فقط یه کوچولو خوندم یه ذهنیت فقط دارم ازش یه بارم خواستم امتحان کنم  چشامو ب ...

😂😂

چشاتو ببند رو جملت تمرکز کن حالت نوشتاری جمله تجسم کن

چون قبلا مدیتیشن اینا نداشتی یکم تلاش بیشتر لازمه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نه بااااو 

آره بااااو 

وای خدا من همیشه این تیکه از حرفتو لاتی میخونم سونی 

😂😂😂

نه بااااو  آره بااااو  وای خدا من همیشه این تیکه از حرفتو لاتی میخونم سونی  😂😂😂

😂😂😂😂

اصغر 😅😅😅😅😅 به نظرم اول رو خودت حرفه‌ای شو بعد واسه بابات انجام بده 

آره منظورم بعد این که خودم کامل یاد گرفتمه

من فکر کنم این ترم پاس کنم ۳۳ واحدم میمونه خیلی سبک تر میشه ولی به شرطی که استادایی که بیخیالن درسو حذف نکنن بیفته ترم بعد 

اون جوری وقتم آزاد تر میشه میتونم به کارام برسم

مهم ترینشونم ورزش پامه یعنی دارم میسوزما ۶ میلیون خرج کرد بابام وقت نکردم ورزشاشو انجام بدم واقعا نمیبخشمشون

😂😂 چشاتو ببند رو جملت تمرکز کن حالت نوشتاری جمله تجسم کن چون قبلا مدیتیشن اینا نداشتی یکم تلاش ب ...

خونمون همش سر وصداعه تمرکز ندارم 😂😂

یکی داره پی اس ۴ بازی میکنه یکی داره آهنگ هندی گوش میده یکی داره آواز میخونه😁😁😁 

خونمون همش سر وصداعه تمرکز ندارم 😂😂 یکی داره پی اس ۴ بازی میکنه یکی داره آهنگ هندی گوش میده یکی د ...

😂😂😂 واسه همین میگم اینجوری کارکن که تمرکزت رو جمله باشه

نه بااااو  آره بااااو  وای خدا من همیشه این تیکه از حرفتو لاتی میخونم سونی  😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با یه تی شرت ازاین گشاد بلندا روش اسکلت داره با شلوار اسلش جر وا جر تصور کن 😂😂😂

😂😂😂 واسه همین میگم اینجوری کارکن که تمرکزت رو جمله باشه

آره باید هم شرایطو محیا کنم هم تمرکز خودمو بیشتر کنم

مثلا میترسیدم یکی درو باز کنه ببینه من اسمم اصغره

یه جورایی حواسم پرت بود   

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با یه تی شرت ازاین گشاد بلندا روش اسکلت داره با شلوار اسلش جر وا جر تصور کن 😂😂 ...

تیپ الانته ؟؟؟ 😅😅😅😅

پس درست فکر میکردم و لاتی میخوندم 😅😅