2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105324 بازدید | 18988 پست
علیک سلام      

حالا یه چیزی جالب یادم اومد آفتاب !!!! تقریبا قبل از شروع محلول . ینی قبل از سه سال پیش 

یه روز تو آینه نگاه کردم دیدم ععععع !!!! چرا جلوی موهای من قیچی شده !!!؟؟؟؟ به همه هم نشون میدادم میگفتم موهامو انگار یکی قیچی کرده . پر بود از مو ریزه های ۶ _ ۷ سانتی !! هیچکس هم نمیگفت اینا موی جدیده !!! 

گذشت و با محلول آشنا شدم و فهمیدم ای بابا اینا موی جدید بودن !!! ولی اصلا نمیدونم چه چیزی باعث شده بود اون همه مو دربیارم !!!!  

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حالا من تو خصوصی یه چیزی برات میتویسم😁

آخ جووووون خصوصی 😄😄😄

فیلی دلت بسوخه 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چیزی جالب یادم اومد آفتاب !!!! تقریبا قبل از شروع محلول . ینی قبل از سه سال پیش  یه رو ...

اره اینو یادمه یه بار دیگه م گعته بودی....منم ازت پرسیده بودم قبلش تخمه نخورده بودی؟ 

اخه از یکی از کاربرا شنیده بودم که تخمه های عید نورز شون مونده بوده بعد عید یه مدتی همش تخمه میخورده...بعد دیده که موهاش پر شدن..

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اره اینو یادمه یه بار دیگه م گعته بودی....منم ازت پرسیده بودم قبلش تخمه نخورده بودی؟  اخه از ی ...

عع آره منم اون کاربرو دیدم که میگفت تخمه کدو خورده !

عع آره منم اون کاربرو دیدم که میگفت تخمه کدو خورده !

منتها من یادم نی که !

منتها من یادم نی که !

تو تاپیک ما نبود اون کاربر...

زرشک کوهی رو من شنیدم خیلی خوبه برای کم خونی از عطاری شنیدم ....

خودمم یه مدت استفاده کردم بعد که رفتم ازمایش دادم کم خونی نداشتم.....

عناب هم خیلی خوبه برا کم خونی ...استفاده کردی؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
تو تاپیک ما نبود اون کاربر... زرشک کوهی رو من شنیدم خیلی خوبه برای کم خونی از عطاری شنیدم .... خود ...

اره می‌دونم . خودمو منظورم بود که یادم نی چی خورده بودم اون مدت . وای عناب خیلی دوست دارم 😀

میرم عطاری میخرم

بچا اینارو ببینید 😂😂😂😂

خیییییلی بامزه‌ن 😍😍😍 خیلی‌ام سِرتِقَن 😅😅

https://www.instagram.com/p/CArHtObp4xM/

بچه ها از دیروزه گلوم‌میخاره و تک و توک سرفه میکنم  خیلی ترسیدم 🥺🥺🥺🥺

نترس بابا چیزی نیس

یکم نشاسته رو تو اب جوش حل کن تخم شربتی بریز توش هر نیم ساعت یه قاشق بخور

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچا اینارو ببینید 😂😂😂😂 خیییییلی بامزه‌ن 😍😍😍 خیلی‌ام سِرتِقَن 😅😅 https://www.instagram ...

😍😍😍 ای جوووونم 

من عاشق پاندام

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
الان نگفتی دیگههههه🤣🤣🤣🤣

ن تو ابهام گفتم😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
جوووون تف 🤣🤣🤣

😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
😍😍😍 ای جوووونم  من عاشق پاندام

سلام 

الهه آدرس اون دو تا فایل صوتیِ ایموشنو داری برام بذاری اینجا ؟ تو نت نیست اصلا ! اون تاپیکمونم که رفته هوا

سلام  الهه آدرس اون دو تا فایل صوتیِ ایموشنو داری برام بذاری اینجا ؟ تو نت نیست اصلا ! اون تاپ ...

اوری ایدی کانال تلگرام دارم اون دوتا رو خودمم ندارم آیدی بدم میتونی با گوشی فرشته بری؟؟