2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 18988 پست
خانم دکتر اگه خارش برای ناحیه دیگه ای بود چی؟؟ برای الکتریسیته موهاشه؟؟ اومدیم و مو نداشت بازم برق د ...

جای دیگه چیز دیگه میخواد تا دیگه خارش نیاد😂😂😂😂دکی جون بگو خجالت نکش بگو بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای دیگه چیز دیگه میخواد تا دیگه خارش نیاد😂😂😂😂دکی جون بگو خجالت نکش بگو بهش

😂😂😂 اخه بهش نمیاد از این قرتی طوری حرف زدنا

فقط باید از قین بگه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مرسی عزیزم  الانم یه سری چیز سفارش دادم اولین ارسالش شنبس  از صبح دارم فکر میکنم روش سرد ...

آره وضع خرابه آدم توهم کرونا میگیره همش

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
کجاست شانه‌هایی که دوستم داشت ! و دست هاش ... آنها را نمی یابم ! آنها را که چون سایش حریر بر زبری ...

به به سلااااام ستاره سهیل اومدی😍

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
من که رد کردم😂😂😂

خدااااروشکر😍

از بابام یه آزمایش گرفتن که ببینن از طریق دهن هنوز انتقال پیدا میکنه یا نه یعنی الان نداره قبلا گرفت ...

کاش تموم شه خسته شدبم