2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105346 بازدید | 18988 پست
داروخونه....انشالله که شپش نداری..... حالا یه چیزی بگم بخندی...من از قدیمیا شنیدم که شپش برا بعضیا ...

وااااا

خدا خیرت بده نه خیرشو میخوام ن شررشو😂😂😂😂

شپشو با خوشیمنیش بخشیدموب لقائش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااااا خدا خیرت بده نه خیرشو میخوام ن شررشو😂😂😂😂 شپشو با خوشیمنیش بخشیدموب لقائش

😀😁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
براش و کرم پودر🤦‍♀️

مبارکه 

من یه بیرون ارایش میکردم گاهی که اونم کرونا اومد سه ماهه وسایلم غلافه😅😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
شماهایی که بعد حموم خارش میگیرین فمر میکنم بخاطر الکتریسیته ی موهاتونه بهتره کمی موعاتونو ساقه اشو ب ...

خانم دکتر اگه خارش برای ناحیه دیگه ای بود چی؟؟ برای الکتریسیته موهاشه؟؟ اومدیم و مو نداشت بازم برق داره؟😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
دیدم اون تاپیک تعطیل شده وای چه حالی شدم

سلاااام امروز از فیلی داشتم میپرسیدم از تو خبر نداره😅جذبت کردم

خوبی؟؟

کجاست شانه‌هایی که دوستم داشت !

و دست هاش ...

آنها را نمی یابم !

آنها را که چون سایش حریر بر زبری

لطافتم را عریان می کرد !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
کجاست شانه‌هایی که دوستم داشت ! و دست هاش ... آنها را نمی یابم ! آنها را که چون سایش حریر بر زبری ...

😍😍😍 هوراااااااا اوری اومد😊

مبارکت باشه😍

مرسی عزیزم 

الانم یه سری چیز سفارش دادم اولین ارسالش شنبس 

از صبح دارم فکر میکنم روش سردرد گرفتم آخرشم شد این

تازه اون ۲ تا هم معلوم نیست برسه یا نه 

موندم چی کار کنم 

مبارکه  من یه بیرون ارایش میکردم گاهی که اونم کرونا اومد سه ماهه وسایلم غلافه😅😂

من بیرونم آرایش نمیکردم یعنی بیرون نمیرفتم اصلا

واسه همین میمونه رو دستم 

ولی گفتم بخرم چند وقت یه بار آرایش کنم یاد بگیرم

ترم بعدم سبک میشه که اونم کروناس نمیشه رفت جایی

اینم که خواستم برم یه هوایی عوض کنم گند خورد توش

خیلی کلافم واقعا 

من بیرونم آرایش نمیکردم یعنی بیرون نمیرفتم اصلا واسه همین میمونه رو دستم  ولی گفتم بخرم چند و ...

منم امسال قرار بود برم بچرخم با دو تا از دوستام بعد 13 بدر استارتشو بزنیم همه تهران همو ببینیم یکم بچرخیم تو تهران و هفته اول دوم نریم سر کلاسا و اول بریم قزوین خونه ما و چند روز بچرخیم بعد اصفهان خونه اون یکی و چند روز بگردیم اخرم اهواز 

بعدم همه شمال و موقع شروع کلاسا بریم تهران

اون یکی دوستمم گفت عید بیا نوده چند روز بمون 😩😩