2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105345 بازدید | 18988 پست
خانم دکتر اگه خارش برای ناحیه دیگه ای بود چی؟؟ برای الکتریسیته موهاشه؟؟ اومدیم و مو نداشت بازم برق د ...

بلی بلی 

طولم به عرضتون که 🤣🤣🤣🤣نواحیه دیگه مو داشت که بلی مال موهای اونجاست نرم کننده بزنید حله و چنانچه کز داده بودین مثه مو احیانا بخاطر این میخاره که دلش ماخا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باع...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجاست شانه‌هایی که دوستم داشت ! و دست هاش ... آنها را نمی یابم ! آنها را که چون سایش حریر بر زبری ...

اورییییییییی اوری جونممممممم دیدی لامصصصب نیستی تاپیک تخته میشهههههههههه یوهوووووووووووووووووووووووو🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗🤗

اوری بزن دال

اصن ده تا دال بزن حال کن دددددددددددددد ببین دیگه نمیشه ر ز ژ ذ 

🤣🤣🤣🤣

باع...
سلام یاسییییییییی خوبی دخخخخختر ؟کجایی توووووووو🤩🤩🤩🤩

یاسی هرچند وقت یه بار میاد یه دالللللیییی میکنه و دوباره غیبش میزنه😄

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
وای سلام یاسی خانوم خوبین؟ بهتر شدین؟ چ باحال الان با یکی از بچه ها داشتم حرف میزدم گفت راستی از شما ...

ممنونم

از کجا میشناسی 

خیر باشه

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
ممنونم از کجا میشناسی  خیر باشه

نگران نشو😄

زی زی جان تاپیک قبلی رو از اول خونده ...خواننده خاموش بوده....برای همین بچه های تاپیک رو میشناسه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
😍😍😍 هوراااااااا اوری اومد😊

بغغغغغغغلللللل   

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤