2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
سلام دوست مهربونم الهس قربونت برم مرسی که صدام کردی😘😘 باورت میشه صفحه رو باز کردم دیدم زده تاپیک ...

سلاااام عشقممممم خداروشکر درست تگت کردم نگران نباش انقد میگشتم تا پیدات کنم مگ میشه فراموش بشی عشقمممممم جات وسط قلبمونه ولی پروفایل بذار از رو عکست بشناسیمت دیگ

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اوله جیک جیک تلدیم🤤🤤🤤نه هنوز به شماله نلسیده

بیتلبیتا من یه روز پریودما همه رو داره میبره برای خودش😩😩😭😭

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نهههههههههه اینطولی نبوته عزیزم...اصن به الی و حلفش لبطی نداشت عشقم....

خخخخ پس برداشت من اشتباه بود ببشید😆😆😆

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
نی نی یارجون اون تایپک‌ خانم دکتر فاطمی نیا که ۸۵ بود اون اولین تایپکه یا قدیمیتراز اونم هست؟

عزیزم نی نی سایت از سال 84 شروع به کار کرده قبلا اصلا اینطوری نبوده تبادل نظر نداشته خیلی ساده بوده و جمع و جور بعد یواش یواش امکاناتش بیشتر شده کاربرا بیشتر شدن تبادل نظر سال 85 اضافه شده تاپیک خانم دکتر بالاش رو ببینین شماره 1 هست اولین تاپیک

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام دوست مهربونم الهس قربونت برم مرسی که صدام کردی😘😘 باورت میشه صفحه رو باز کردم دیدم زده تاپیک ...

سلااام پاری چطوری؟؟ خوبی؟؟

کاربریتو پیدا نمیکردیم از بس دیر به دیر به ماها سرمیزنی

انشالله که سرت گرمه کارای خوب و باحال و خوشحال کننده بوده

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
دخترهمساده نمیاد

چرا

سلاااام عشقممممم خداروشکر درست تگت کردم نگران نباش انقد میگشتم تا پیدات کنم مگ میشه فراموش بشی عشقمم ...

الهی فدات بشم من واقعا دمت گرم خیلی ماهی

همیشه که برای حاحت دعا میکنم قربونت برم ولی اینبار خیلی خاص از خدا خواستم با دادن حاجتت دلتو زود زود شاد کنه زی زی جونم🙏🙏🙏🌹🌹🌹😘😘😘

عزیزم نی نی سایت از سال 84 شروع به کار کرده قبلا اصلا اینطوری نبوده تبادل نظر نداشته خیلی ساده بوده ...

پس چطور اون کاربر بر۸۳؟شروع بکار۸۴

چ جالب 

خدا حفظتون کنه سایت خوبیه دوسش دارم هرچند برای مسائل بارداریه اما تو اوج مشکلاتم وارد سایت شدم و تنهاییامو پرکردم باهاش😔قبلش خاموش میخوندم این کاربری دوممه اولی پابرجاس کاربری اولم تاریخش با تاریخ شروع مشکلاتم با همسرم یکیه اواخر ۹۷ تایپکاشم براون موقعس 

الهی فدات بشم من واقعا دمت گرم خیلی ماهی همیشه که برای حاحت دعا میکنم قربونت برم ولی اینبار خیلی خا ...

فدایت عزیزی برام😘😘😘😘

نی نی یارجون اون تایپک‌ خانم دکتر فاطمی نیا که ۸۵ بود اون اولین تایپکه یا قدیمیتراز اونم هست؟

آسا قدیمی ترین کاربر فعال

https://www.ninisite.com/user/discussion/e8c09c6d-61fa-4884-8c7c-1a0524073550/آسا-30425

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

دوس نداره بیاد اینجا 

آهان اوکی

سلااام پاری چطوری؟؟ خوبی؟؟ کاربریتو پیدا نمیکردیم از بس دیر به دیر به ماها سرمیزنی انشالله که سرت ...

سلام قربونت برم شکرخدا خوبم

فدای شما دوستای خوب و مهربونم بشم

باور کن بهتون سر میزنم و همیشه با خوندن پیاماتون انرژی میگیرم ولی با دخملی و کارای خونه سرم گرمه و تا گوشی دستم بگیرم و برسم پیامارو بخونم شووری میاد و بعدشم باید افطار و سحر درست کنم و متأسفانه نمیتونم باهاتون بحرفم😭😭ولی اینو از ته دلم میگم که تک تکتونو دوست دارم و برام از دوست فراترید و مثل خواهرم میمونید و کلی ازتون انرژی میگیرم😍😍😍

آسا قدیمی ترین کاربر فعال https://www.ninisite.com/user/discussion/e8c09c6d-61fa-4884-8c7c-1a052 ...

چ جالب ،شنیدم حتی بعضی کاربرا فوت شدن؟😔

ادم میشنوه ناراحت میشه هنوزم کاربریشون پابرجاست ولی خودشون نیستن 

مثل می می ناز