2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
سلام قربونت برم شکرخدا خوبم فدای شما دوستای خوب و مهربونم بشم باور کن بهتون سر میزنم و همیشه با خو ...

فداتشم خدا به وقتت برکت بده که بتونی یکمم به ما سربزنی و حرف بزنی

دخملیو ببوس😘❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فدامدا دوست جونم🌹🌹🌹😘😘😘

😘😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
عزیزدلمی،ان شاءالله فداتشم چشم خاله جوووووونش حتما😘😘😘

خدانکنه

چشمت سلامت😘❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آهویی دالم خوشجله فلال تلده ز دستم...🦌

توجاس؟

توجاس؟

نیدونم یکی بلده....دیده بلام نیاولت...الی بلام چلا جذب نمیتونی اونی که خاستم...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
نیدونم یکی بلده....دیده بلام نیاولت...الی بلام چلا جذب نمیتونی اونی که خاستم...

من جذب کلدم تو خوتت ذهنت پُل از فکلای منفیه 

یه فکل منفی ده تا مثبت موخاد خنثی بِچه 

توام کلیییی فکل منفی دالی

سلام قربونت برم شکرخدا خوبم فدای شما دوستای خوب و مهربونم بشم باور کن بهتون سر میزنم و همیشه با خو ...

ای جونم من به اینکه میگن دل ب دل راه داره خیلییییی معتقدم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ای جونم من به اینکه میگن دل ب دل راه داره خیلییییی معتقدم

فیلیم به دول به دول راه داره معتقده😂😂😂

دل اقاااا دللللل فیلی زبونش نمیچرخه😂😅

من جذب کلدم تو خوتت ذهنت پُل از فکلای منفیه  یه فکل منفی ده تا مثبت موخاد خنثی بِچه  توا ...

من همش منفیم....یعنی یه اتفاقی قرار بیوفته بین منو همسرم از خیلی وقت پیش. اون هی تایم میده من هی میگم نه نمیشه این تایم ی اتفاقی میوفته..بعد دقیقا یه اتفاقی میوفته و نمیشه. حالا تایم بعدی که داده ۳ خرداده ولی من باز از الان دارم میگم نمیشه فلانی میمیره باز همه چی کنسل میشه..ایندفعه واقعا دلم میخاد بشه..

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
فیلیم به دول به دول راه داره معتقده😂😂😂 دل اقاااا دللللل فیلی زبونش نمیچرخه😂😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فیلیم به دول به دول راه داره معتقده😂😂😂 دل اقاااا دللللل فیلی زبونش نمیچرخه😂😅

آخییییییی چرا ب مو راه نداره پ