زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلام قربونت برم شکرخدا خوبم فدای شما دوستای خوب و مهربونم بشم باور کن بهتون سر میزنم و همیشه با خو ...
ای جونم من به اینکه میگن دل ب دل راه داره خیلییییی معتقدم
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
من جذب کلدم تو خوتت ذهنت پُل از فکلای منفیه یه فکل منفی ده تا مثبت موخاد خنثی بِچه توا ...
من همش منفیم....یعنی یه اتفاقی قرار بیوفته بین منو همسرم از خیلی وقت پیش. اون هی تایم میده من هی میگم نه نمیشه این تایم ی اتفاقی میوفته..بعد دقیقا یه اتفاقی میوفته و نمیشه. حالا تایم بعدی که داده ۳ خرداده ولی من باز از الان دارم میگم نمیشه فلانی میمیره باز همه چی کنسل میشه..ایندفعه واقعا دلم میخاد بشه..
با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
فیلیم به دول به دول راه داره معتقده😂😂😂 دل اقاااا دللللل فیلی زبونش نمیچرخه😂😅
آخییییییی چرا ب مو راه نداره پ