2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلی😭😭😭😭😭دیدی چی گفت....میدونستم همینطوری میشی.....😭😭😭😭

گریه نکن سودی جون الی نیتش کاااامل خیر بود

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

نه خوشگلا ربطی به الی جانم نداشت...این یه چیزی بود بین منو فیلی عشقولکام...الی رو که من خودم میشناسم نفسمه...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
حالانمیشه به مافضولکا هم بگی چیه

😭😭😭😭😭😭اگه میشد با کمال میل همتونو دوس دارم...ولی حیف....

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
گریه نکن سودی جون الی نیتش کاااامل خیر بود

هااا من چیکاره بیدم؟؟😮😮 چیچی شده؟؟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
نه خوشگلا ربطی به الی جانم نداشت...این یه چیزی بود بین منو فیلی عشقولکام...الی رو که من خودم میشناسم ...

پووووف ترسیدم هی میگم چی گفتم خدا

قوبونت بچم😘❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
@پارادایس_2622     بچا فک کنم همینه ن

سلام دوست مهربونم

الهس قربونت برم مرسی که صدام کردی😘😘

باورت میشه صفحه رو باز کردم دیدم زده تاپیک تعطیل شده دلم هری ریخت و اشک تو چشمام جمع شد بعد که دیدم صدام زدی انگار دنیارو بهم دادند

زی زی جووووونم واقعا ممنون😍😘😍

دوست جونام وای اگر دیگه نمیتونستم کنارتون باشم دق میکردم

همه تونو دوست دارم😍😍😘😘

هااا من چیکاره بیدم؟؟😮😮 چیچی شده؟؟

نیدونم انگار نصیحت کردی سودی ترسیده خدایی نکرده عشقشو از دست بده نا نا اروم باش کار تو درست بوده 

میگم دخترهمساده هم یادمون رفت تگ کنیم من ندارم کاربربشو

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
😭😭😭😭😭😭اگه میشد با کمال میل همتونو دوس دارم...ولی حیف....

به من بوگو 😒 حالا با فیلی میری خصوصی؟؟؟ جیک جیک میکنید باهم؟؟

یهو شمارتم بهش بده دیگه😩😭

نیدونم انگار نصیحت کردی سودی ترسیده خدایی نکرده عشقشو از دست بده نا نا اروم باش کار تو درست بوده&nbs ...

نهههههههههه اینطولی نبوته عزیزم...اصن به الی و حلفش لبطی نداشت عشقم....

نیدونم انگار نصیحت کردی سودی ترسیده خدایی نکرده عشقشو از دست بده نا نا اروم باش کار تو درست بوده&nbs ...

دخترهمساده نمیاد

به من بوگو 😒 حالا با فیلی میری خصوصی؟؟؟ جیک جیک میکنید باهم؟؟ یهو شمارتم بهش بده دیگه😩😭

اوله جیک جیک تلدیم🤤🤤🤤نه هنوز به شماله نلسیده