2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
سلام آرزو جونم😍😍😍 خوبید ؟؟ قوبون نینی بشم یه مغزبادوم دیگه درراهه

سلااااااااام دوست عاقل مهربونم همین الان میخواستم ازت تشکر کنم بابت دعوتت به اینجا الهه اونقدر همیشه عاقلانه و سنجیده حرف زدی ها من حتی سلام هم میخوام بهت بدم تپش قلب میگیرم فکر میکنم ببینم درست سلام دادم 😅😅عاشق اخلاقتم😘😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
منم کلی خندیدم اولش کلا یچی دیگه دیدم😂😂

منم فک کردم جمله عرفانیه😂😂😂بعد دیدم مثبت 40😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عشقا من میرم افطار...همتونو دوز دالم بلا همتونم دعا میتونم..اول برا خودم دعا میتونم خوی سگیم اروم شه🤣🤣🤣

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
واقع؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

نه بابا ولی گفت ممکنه بخاطر درد هیچی یادم نمونه بجاش فوشتونم بدم😂😂 طفلی هم درد طبیعی کشید هم گفتن سز باید بشه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلااااااااام دوست عاقل مهربونم همین الان میخواستم ازت تشکر کنم بابت دعوتت به اینجا الهه اونقدر همیشه ...

از همه تعریف میتونی فقط از من تلیف نتلدی....ای خدا😭😭😭😭😭

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
عشقا من میرم افطار...همتونو دوز دالم بلا همتونم دعا میتونم..اول برا خودم دعا میتونم خوی سگیم اروم شه ...

دور از جونت

عزیزم التماس دعا مارو هم دعا کن با قلب مهربونت❤❤

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلااااااااام دوست عاقل مهربونم همین الان میخواستم ازت تشکر کنم بابت دعوتت به اینجا الهه اونقدر همیشه ...

قربونتون برم من شماها همتون ماهید منم مجبورم یکم مثل خودتون باشم

خیلی بیادتم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

ارزو اگه وقت کردی ایموشن کد یاد بگیر ماه اخر احساسات گیرافتادتو ازاد کن البته با اهنربا نمیتونی با انگشتات تا زایمانت راحتتر باشه❤❤

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
عشقا من میرم افطار...همتونو دوز دالم بلا همتونم دعا میتونم..اول برا خودم دعا میتونم خوی سگیم اروم شه ...

قبول باشه😘❤

اسم قچنگیهههه😊😊 بنظر من زحمتشو مادر میکشه 9ماه اینهمه سالم از جوونیشو میذاره پای بچه مادر انتخاب ک ...

مشکل اینه مامانم مخالف اسم های پیشنهادی منه 😂😂اونقدر تو این مدت غصه مو خورده و زحمت کشیده آدم دلش نمیاد تاکید داشته باشه رو پیشنهاد خودش روم نمیشه بگم من اینو خیلی دوست دارم بچه ها اسم پسرانه مد نظراتتون رو بگین استفاده کنیم شماها خوش سلیقه این بگین استفاده کنیم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

من اینجام این لینکو بذارم بد نیس

کانال اموزش بادی کد و ایموشن کد

سوده تو اگه خودت حالشو نداری بده اقاتون یادبگیره میدونم تو مود این چیزاس رو توام میتونه پیاده کنه در کل خیلیییی چیز خوبیه

https://t.me/joinchat/AAAAAEpDG94Qq4pFHHfUog

من اینجام این لینکو بذارم بد نیس کانال اموزش بادی کد و ایموشن کد سوده تو اگه خودت حالشو نداری بده ...

بهش میدم اون خیلی این چیزا دوس داره...نمیدونم چرا رو من تاثیر نمیکنه این کاراش خخخ

آرزدوووو ممنی که سزارین شد کلا قبلشم درد داشت فقط فحش میداده دعا اینا یادش نبوده😂😂😂 تو برامون دعا ...

دوست من وقتی درد داشت فقط به شوهرش فحش میداد میگفت باعث بانی این کار اونه 😂😂😂لایق باشم حتما دعا میکنم عزیزم

مشکل اینه مامانم مخالف اسم های پیشنهادی منه 😂😂اونقدر تو این مدت غصه مو خورده و زحمت کشیده آدم دلش ...

من اسم ایرانی کلا دوس دارم 

خودم دوس دارم بذارم سورنا ولی ممکنم هست نظرم عوض شه فامیلی بازو خیلی مذهبی طوریه هر اسمی بهش نمیاد😅😅

دوست من وقتی درد داشت فقط به شوهرش فحش میداد میگفت باعث بانی این کار اونه 😂😂😂لایق باشم حتما دعا م ...

😂😂😂 

فداتشم مرسی ❤😘

قربونتون برم من شماها همتون ماهید منم مجبورم یکم مثل خودتون باشم خیلی بیادتم امیدوارم زایمان راحتی ...

یکم بیشتر توضیح میدی ببخشید من یکم گیج تشریف داشتم از وقتی باردار شدم شدتش بیشتر هم شده 😌