2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
سلاممممم آرزوی قشنگمممم بخدا منم همیششششه یادتم از وقتی نی نی دار شدی دیگ خیالم راحت شده بخدا عززززز ...

الهی که به حق این لحظه ها که نزدیک افطار هس هر چه زودتر ازدواج کنی با اونی که میخوای و بچه دار بشی خدایا دعامو قبول کن 🙏وارد ماه آخر شدم به امید خدا چاق شدن رو که نگوووووو اونقدر کنترل میکنم تو خوردن باز چاق میشم حالا خوبه قبل بارداری وزنم پایین بود

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
به حق این شبای عزیز حتما حل میشه من دلم روشنه....خدا به این عشق طولانیتون نگاه کنه نرم کنه دل خونواد ...

ممنون از دعاهای قشنگت خدا خودش صدای دل کستمونو بشنوه😔😢حداقل ب حرمت دعا و دل پاک شماها😘😘😘😘😘😘

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ووووی خدووووو...ایلیا هم قشنگهههههه....ایشالا که سلامت به دنیا بیاد حالا اسمو بعدا ی کاریش میکنید... ...

یه دنیا ممنون عاشق این مهربونیتم 😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
الهی که به حق این لحظه ها که نزدیک افطار هس هر چه زودتر ازدواج کنی با اونی که میخوای و بچه دار بشی خ ...

وای ن همچی بخور نی نیمون چیزی کم و کسر نکنه بعدا لاعر میکنی سر فرصت ای جووووون خداااااا بخورمش نی نی رووووووو خیلی خوشحالم😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
پسره والا اسمش هنوز مشخص نیست یعنی من ایلیا میخواستم بزاریم اما عکس العمل مامانم اینطوریه 😒😒😒😒وق ...

اسم قچنگیهههه😊😊 بنظر من زحمتشو مادر میکشه 9ماه اینهمه سالم از جوونیشو میذاره پای بچه مادر انتخاب کنه بهتره

اینو همیشه به بازو میگم بعدا شاخ نشه هااا😅😅 وگرنه ممکنه یه اسمو یکی دیگه پیشنهاد بده همه خوششون بیاد

اسم خودم پیشنهاد عموم بود اسم داداشم پیشنهاد خالم 😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ممنون از دعاهای قشنگت خدا خودش صدای دل کستمونو بشنوه😔😢حداقل ب حرمت دعا و دل پاک شماها😘😘😘😘😘😘

خیلی عذر میخام خیلی شرمنده صدای دل کُ......تومونو؟؟؟

خانوم زشته اینجا عذب هست...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
خیلی عذر میخام خیلی شرمنده صدای دل کُ......تومونو؟؟؟ خانوم زشته اینجا عذب هست...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدانکشتت 😂😂😂😂😂

ای جون تو ک خیلی ماهی البته سودی هم تا جایی میشناسم خیلی خانومه والا تو این وضعیت زندگیایه الان همه ...

قربون کَلَت برم من عزیزم🤤🤤🤤🤤

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
الهی که به حق این لحظه ها که نزدیک افطار هس هر چه زودتر ازدواج کنی با اونی که میخوای و بچه دار بشی خ ...

آرزدوووو ممنی که سزارین شد کلا قبلشم درد داشت فقط فحش میداده دعا اینا یادش نبوده😂😂😂 تو برامون دعا کن موقع دنیا اومدن نی نی

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سوده حیفه اون ده سال نیس الان با وصال خرابش کنی؟؟ دوس داری تو تصورش این باشه که نرسیدن قشنگتر از رس ...

باچه عزیزم😭😭😭😭😭😭

قربون کَلَت برم من عزیزم🤤🤤🤤🤤

😍😍خدانکنه😘😘

آرزدوووو ممنی که سزارین شد کلا قبلشم درد داشت فقط فحش میداده دعا اینا یادش نبوده😂😂😂 تو برامون دعا ...

واقع؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی عذر میخام خیلی شرمنده صدای دل کُ......تومونو؟؟؟ خانوم زشته اینجا عذب هست...

منم کلی خندیدم اولش کلا یچی دیگه دیدم😂😂

آرزدوووو ممنی که سزارین شد کلا قبلشم درد داشت فقط فحش میداده دعا اینا یادش نبوده😂😂😂 تو برامون دعا ...

آره اینو خوب اومده آرزو توهم فحشارو بلندتر بده بهمون😉😄