2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
ارزو ارزو تولوخدا زود نلو یکمی بمون بلامون تلیف تون...نی نی پسر بود یا دخمل؟؟؟ اسمش چی بوت؟؟؟

پسره والا اسمش هنوز مشخص نیست یعنی من ایلیا میخواستم بزاریم اما عکس العمل مامانم اینطوریه 😒😒😒😒وقتی میگم ایلیا بزاریم بیچاره شوهر هم هیچی پیشنهادی نداده تا حالا میگه هر چی دوست داری بزاریم منم اونقدر فکرم درگیر این بیماری اینا هس حتی درس حسابی سیسمونی هم نخریدم به اسم هم زیاد فکر نکردم 😕😕

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
8سال خاطرخواهیم ولی باکمخالفت خانواده من روبروییم

الهی من بمیرم برات عزیزمممممممممم...چرا مخالفن خوب...😭😭😭😭😭چلا من نمیدونستم...ای خدا...سر افطار براتون دعا میکنم قشنگم حتما حتما..

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مهربونم هنوز یه ماه مونده 😅😅خوبی زی زی چقدر به یادت هستم همیشه کارا خوب پیش میره الهی به حق ماه ...

سلاممممم آرزوی قشنگمممم بخدا منم همیششششه یادتم از وقتی نی نی دار شدی دیگ خیالم راحت شده بخدا عزززززیززززم فدایه مهربونیت الهی خدا ب حق دل پاکت صدای منم بشنوه خودت خوبی دیگ؟ بارداری خوبه؟ الان مراحل سختی دیگ انگار ماههای آخر آخی جوووووونم فدایه نی نی

خیلی چاق شدی لابد ن؟😄😄😄وای من عاشق بچه و بارداریم😅

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
پسره والا اسمش هنوز مشخص نیست یعنی من ایلیا میخواستم بزاریم اما عکس العمل مامانم اینطوریه 😒😒😒😒وق ...

ووووی خدووووو...ایلیا هم قشنگهههههه....ایشالا که سلامت به دنیا بیاد حالا اسمو بعدا ی کاریش میکنید...بلا توام سر افطال دعا موتونم الزوی قچنگ نازم مامان مهلبونم...

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
سلااااااااام عشقممممممممممممم😍😍😍 خوبی قربونت برم مهربونم نی نی هم خوبه به امید خدا دیگه کم مونده ...

سلام آرزو جونم😍😍😍 خوبید ؟؟ قوبون نینی بشم یه مغزبادوم دیگه درراهه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
کشو که گفتی موهای تنم سیخ شد🤣🤣🤣خود زنی نوموخام...اب و حالا میتونم یه کاریش بکنم...قبلا اینطوری نب ...

خخخخ ن حالا زیاد درد نداره ولی خب ب خودت میای

میدونم بخاطر فکر و خیاله خب چرا پاکسازی نمیکنی وقتی فکر بد میاد تو ذهنت؟؟؟ خیلی کمک کنندس

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
الهی من بمیرم برات عزیزمممممممممم...چرا مخالفن خوب...😭😭😭😭😭چلا من نمیدونستم...ای خدا...سر افطار ...

خدانکنه عزیززززدلممممم ممنون فدایه دل مهربوووونت❤❤❤

چی بگم بهونه های الکی و بیخودی خیلی ضربه خوردیم بخاطر مخالفتاشون

یعنی به یاد من نبوتی؟😭😭😭😭😭😭😭

مگه میشه تو رو فراموش کرد😍 اخه خوشگل خانوم منظورم برا حاجت زی زی بود شما که حاجت روا شدی اما اینطور که دیدم باهاش بد رفتاری میکنی😳 هر چند من خودم جز بداخلاق های روزگارم 😁😁😁البته جز دوران بارداری

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خخخخ ن حالا زیاد درد نداره ولی خب ب خودت میای میدونم بخاطر فکر و خیاله خب چرا پاکسازی نمیکنی وقتی ف ...

متاسفانه حوصله این کارا رو اصلا ندارم... راستش یکمیم بهش اعتقاد ندارم بااینکه میدونم وجود داره و به شدت تاثیر گذاره ولی هی گریزونم ازش

متاسفانه حوصله این کارا رو اصلا ندارم... راستش یکمیم بهش اعتقاد ندارم بااینکه میدونم وجود داره و به ...

پس همون اب رو پیش برو خیلی جواب میده

مگه میشه تو رو فراموش کرد😍 اخه خوشگل خانوم منظورم برا حاجت زی زی بود شما که حاجت روا شدی اما اینطور ...

خیلی....قشنگ سگم سگ.....اخرشم میره طلاقم میده🤣🤣🤣🤣

پسره والا اسمش هنوز مشخص نیست یعنی من ایلیا میخواستم بزاریم اما عکس العمل مامانم اینطوریه 😒😒😒😒وق ...

ای جوووون چ اسم نانازی خیلی قشنگه

خدانکنه عزیززززدلممممم ممنون فدایه دل مهربوووونت❤❤❤ چی بگم بهونه های الکی و بیخودی خیلی ضربه خوردیم ...

به حق این شبای عزیز حتما حل میشه من دلم روشنه....خدا به این عشق طولانیتون نگاه کنه نرم کنه دل خونوادتو...غصه نخور قشنگم درست میشه

خیلی....قشنگ سگم سگ.....اخرشم میره طلاقم میده🤣🤣🤣🤣

سوده حیفه اون ده سال نیس الان با وصال خرابش کنی؟؟

دوس داری تو تصورش این باشه که نرسیدن قشنگتر از رسیدن به عشقه؟؟ یکمم برو تو فازی که اون هست مثبت نگری و مثبت بینی

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مگه میشه تو رو فراموش کرد😍 اخه خوشگل خانوم منظورم برا حاجت زی زی بود شما که حاجت روا شدی اما اینطور ...

ای جون تو ک خیلی ماهی البته سودی هم تا جایی میشناسم خیلی خانومه والا تو این وضعیت زندگیایه الان همه اینجوری پرخاشگر شدن