2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105468 بازدید | 18988 پست
من اسم ایرانی کلا دوس دارم  خودم دوس دارم بذارم سورنا ولی ممکنم هست نظرم عوض شه فامیلی بازو خی ...

عاقا عاقا من پسر دوم داداشم داره میاد بهش پیشنهاد اسم نویان دادم...حالا نمیدونم میذاره یا نه...اسم پسرای خودمم آراد و مهراد

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

[QUOTE=135943583]از همه تعریف میتونی فقط از من تلیف نتلدی....

اخه آنچه خوبان دارند تو همه رو یکجا داری نیازی به تعریف من نداری 😘😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاقا عاقا من پسر دوم داداشم داره میاد بهش پیشنهاد اسم نویان دادم...حالا نمیدونم میذاره یا نه...اسم پ ...

آراد و مهراد چه به دل میشینن 😍

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
یکم بیشتر توضیح میدی ببخشید من یکم گیج تشریف داشتم از وقتی باردار شدم شدتش بیشتر هم شده 😌

یه روشیه که کمک میکنه احساسات گیر افتادتو از تو بدنت بکشی بیرون قبلا بلد نبودم وگرنه حتما واسه کیستت انجامش میدادیم چندماهه یاد گرفتم که لینک اموزششو دادم اینجا به یکی از بچه های تاپیک که مشکل واژنیسم داشت خداروشکر یه روزه حل شد

روش کارش و همه چیش تو این لینکه میتونی خودت انجام بدی میتونه یکی بشه نایبت یا حتی از راه دور برات انجام بده

هر مساله و مشکلی که داریو چک میکنی احساس گیرافتاده ای بابتش داری پاک میکنی

یا چک میکنی تو کتاب بادی کد چیزی بابتش وجود داره یا نه پیدا میکنی و پاکشون میکنی

خیلی راحته نیاز نیس بشینی بخونی وویس گذاشته تو کانال تل 

https://t.me/joinchat/AAAAAEpDG94Qq4pFHHfUog

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
عاقا عاقا من پسر دوم داداشم داره میاد بهش پیشنهاد اسم نویان دادم...حالا نمیدونم میذاره یا نه...اسم پ ...

قشنگه بنظرم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بنظرم تو پریود میشی خودتو ببند به تخت 🤣🤣🤣😂

به خدا باید همین کارو بکنم...نمیشه خودمو ببندم به تو🤤🤤🤤🤤

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
الهه برای درد پریودی نقطه هیگو رو انجام بده...روغن سیاهدونه هم ماساژ بده...البته خودت استادی😊☺

انجام دادم همشو من کلا مشکلم یجا دیگس

حتما باید برم دستشویی تا خون تخلیه شه مشکل اینه برای من میمونه داخل رحمم درد میگیره

دکترم رفتم فقط گفتن بعد ازدواج خوب میشی

پس زودتر ازدواج کن☺☺ان شااله که هرچه زودتر شرایط فراهم میشه

😅😅 انشاالله 

مرسی از دعات