2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
این ۵۰۰عه  غلطتکا ۲۰۰ ۳۰۰ تومنن خوبش🤔  من ماسک نقابی آماده دوست دارم چند تا گرفتم قبلا ...

من پرسیدم 700 بود اون غلطکا گفت سنگش اصله کوچیکم بود 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بعد این که من بخوام به خاطر اتوی پوست بخور داشته باشم اون کوچیکا جواب نمیده فکر کنم واسه همین بیخیال ...

بخور دستی ندیدم من 

ببین کلا میگن بخور سرد خوبه . انگار بخور گرم پوستو شل میکنه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخور دستی ندیدم من  ببین کلا میگن بخور سرد خوبه . انگار بخور گرم پوستو شل میکنه

ارررره 

واسه دوره سرماخوردگیم میگن بخور رو روی حالت سرد بذارید تا صبح تو اتاق روشن باشه 

من ندارم دستگاه بخور نمیدونم دقیقا که این درسته یا نه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
مطمئنی؟🤨 من چند جا دیدم مطمئنم بوده ۲۰۰ ۳۰۰ بوده حالا نمیدونم شاید اون خیلی کیفیتش خوب بوده🤔

گفت سنگش یشمه اصله بعد پیج سوگندم گف لازم نیس اما اگه میخرید حتما سنگ اصل بخرید واسه همین من دیگه پِیِشو نگرفتم 

بخور دستی ندیدم من  ببین کلا میگن بخور سرد خوبه . انگار بخور گرم پوستو شل میکنه

عکس که داده بودم قبلا هم بخور سرد هم گرم

آهان تو بخور سرد میگی؟

جفتش خاصیت داره ولی یه جا خونده بود موقع بخور گرم سر پایین باشه شل میشه 

بخور سردم برای سینوزیت خوب نیست

عکس که داده بودم قبلا هم بخور سرد هم گرم آهان تو بخور سرد میگی؟ جفتش خاصیت داره ولی یه جا خونده بو ...

سونی تو باید سالن داشته باشی کارای مراقبت پوست انجام بدی بنظر میاد خیلی علاقه داری

گفت سنگش یشمه اصله بعد پیج سوگندم گف لازم نیس اما اگه میخرید حتما سنگ اصل بخرید واسه همین من دیگه پِ ...

آره خب اصل بودن خیلی مهمه 

شاید واقعا گرون میداده 🤔

منم دوست داشتم بخرم ولی چون اتوی پوستم مود جذب مواد داره گفتم دیگه الکی خرج اضافه نکنم

ولی اون صورتیاش عششششقن😍😍😍

یه چیزاییم هست برای زاویه سازی فرم داره سنگش رو صورت باید کشید 

آره خب اصل بودن خیلی مهمه  شاید واقعا گرون میداده 🤔 منم دوست داشتم بخرم ولی چون اتوی پوستم م ...

ندیدم اون سنگارو ینی دیدما خوب تو ذهنم نمونده همینجوری ازش رد شدم

حس میکنم زاویه فک بمن نمیاد حالا نمیدونم فوتوشاپم بلد نیستم اول اونجوری تغییر بدم صورتمو ببینم اگه بهم میاد برم تو کار ورزشا و ماساژای مخصوصش

سونی تو باید سالن داشته باشی کارای مراقبت پوست انجام بدی بنظر میاد خیلی علاقه داری

آره الی خیلی دوست دارم اتفاقا تو سرم هست که سالن مراقبت پوستی باز کنم حتی یه جا هم واسه مدرک در نظر دارم که برم اونجا

ولی خب سرمایه میخواد قبلشم فکر کنم باید بدم جاهای دیگه کار کنم یاد بگیرم قشنگ دستم بیاد 

به ویتامینم به طور جدی گفتم چند وقت پیش اونم میدونه چقدر علاقه دارم 🥺

ندیدم اون سنگارو ینی دیدما خوب تو ذهنم نمونده همینجوری ازش رد شدم حس میکنم زاویه فک بمن نمیاد حالا ...

من فکر کنم به صورتای پر زاویه نمیاد بزرگ میکنه صورتو

منم صورتم پره ولی دوست داشتم چونم از نیم رخ جلوتر باشه از تمام رخ کوچیکتر😁  

عکس که داده بودم قبلا هم بخور سرد هم گرم آهان تو بخور سرد میگی؟ جفتش خاصیت داره ولی یه جا خونده بو ...

نه یادم نی ...

ینی برای خرید ، گرم و سردشو آدم بخره ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره الی خیلی دوست دارم اتفاقا تو سرم هست که سالن مراقبت پوستی باز کنم حتی یه جا هم واسه مدرک در نظر ...

خیلی درآمدشم خوبه بنظرم حتما پیگیرش باش حتی شده دو سه سال کارای دیگه بکن پول جمع کن برو تو کارش منم دوس دارم اما بیشتر از همه دلم میخواد یه مجموعه ورزشی بزنم

نمیدونی چقدر براش ایده دارم و طرحشم هی میکشم پاک میکنم ولی الانکه حرف سالن شد تو اون مجموعه ورزشی دوس دارم کافه و رستورانم باشه سالن ماساژ و سالن مراقبتای پوستیم بهش اضافه میکنم 😍😍

سونی بنویس نوشتن خیلی تاثیر داره 

نه یادم نی ... ینی برای خرید ، گرم و سردشو آدم بخره ؟

اورییییی عکس داده بودددم😂😂😂

برو اتاق فکر (دسشویی) شاید یادت بیاد 😂😂😂

اون موقع بحث بخور بود عکس دادم

ببین مثلا واسه من بخور گرم به درد این میخوره که منافذمو باز کنه تا راحت پاکسازی بشه بخور سرد هم برای ابنه که پوستو سفت کنه و منافذو ببنده یعنی به نظرم جفتش کاربرد داره

ولی خب این جوری نیست که حالا بخوای بگیری حتما باید جفتشو بگیری هر کدوم که خودت دوست داری بگیر