2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
من سیب گونه خیلی دوست دارم هانده آرچل خییلییی جیگره قیافش خیلی دوسش دارم اصلا میخنده خیلی ناز میشه😅 ...

منم دوس دارم اما صورتم گرده نمیدونم بهم میاد یا نه من چالم دوس دارم اما بازم نمیدونم بهم میاد یا نه😅😂

باید فوتوشاپ یاد بگیرم لازمه انگار 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
خیلی درآمدشم خوبه بنظرم حتما پیگیرش باش حتی شده دو سه سال کارای دیگه بکن پول جمع کن برو تو کارش منم ...

آره خیلی درآمدش خوبه اگه واقعا جای خوب باشه 

این جوری که ویتامین داره واسه پول کار میکنه فکر کنم تا چند سال دیگه من آماده باشم بتونه کمک کنه سالن باز کنم 

جالبه کار تو رشته خودمم دوست دارم 

یه مدتم خیلی دوست داشتم مربی اسکیت باشم 😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اورییییی عکس داده بودددم😂😂😂 برو اتاق فکر (دسشویی) شاید یادت بیاد 😂😂😂 اون موقع بحث بخور بود ع ...

دِ لامصب میگم یادم نییییییی 😤😤😤😤😤😅😅😅😅😅

آخه یه سری دستگاها بخور گرم و سرد رو با هم دارن 

قیمتاشم از ۷۰۰ به بالاست 

خب این دوکاره‌هارو بخریم که بهتره

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من سیب گونه خیلی دوست دارم هانده آرچل خییلییی جیگره قیافش خیلی دوسش دارم اصلا میخنده خیلی ناز میشه😅 ...

سیبِ گونه چیع !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
منم دوس دارم اما صورتم گرده نمیدونم بهم میاد یا نه من چالم دوس دارم اما بازم نمیدونم بهم میاد یا نه ...

اتفاقا سیب گونه به صورت گرد میاد به نظرم

لهنتی چالشم خیلی خوبه

دِ لامصب میگم یادم نییییییی 😤😤😤😤😤😅😅😅😅😅 آخه یه سری دستگاها بخور گرم و سرد رو با هم دارن&nb ...

باید یادت بیاااااد 😂😂😂

آهان اون جوری ندیدم تا حالا اونم گزینه خوبیع

اتفاقا سیب گونه به صورت گرد میاد به نظرم لهنتی چالشم خیلی خوبه

سونی یوگای صورت واسه این چیزا هس اما من یمدت انجام میدادم ینی بیشتر از ورزش ادمو خسته میکنه 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سونی یوگای صورت واسه این چیزا هس اما من یمدت انجام میدادم ینی بیشتر از ورزش ادمو خسته میکنه 

ولی انگار خیلی رو پوست و جوونی اینا تاثیر داره سوگندم زیاد استوری گذاشته راجبش  

منم یه پیج دیگه دارم اونم ماساژ یاد داده که ۲ ۳ ساله هر روز انجام میده اونم گونه هاش این مدلیه گفت راز گونه هام اینه😅😅

اون عکسو ببین مدل گونشو

آهان آره دیدم 

گمونم فیلی عم داشت

ولی انگار خیلی رو پوست و جوونی اینا تاثیر داره سوگندم زیاد استوری گذاشته راجبش   منم یه پیج دی ...

عههه چه خوب بنظرم غلتک صورت کارو راحتتر میکنه میخوام حتما انجام بدم چون جنس پوستمم خشک و معمولیه 

میگن امکان چروک واسه ماها بیشتره مراقبت کنیم بهتره

من فکر کنم فیلی گونه داره سیب گونه نداره 🤔 منم گونه دارم ولی این جوری قلمبه برجسته نمیشه &nbs ...

آهان سیبِ گونه بالای گونه‌س ینی ؟

الی اون خواهرزاده‌م بود

عههه چه خوب بنظرم غلتک صورت کارو راحتتر میکنه میخوام حتما انجام بدم چون جنس پوستمم خشک و معمولیه&nbs ...

آره انواع و اقسام ماساژ کلا خوبه 

منم فیس براشم ویبره داره حال داشته باشم به حالت ماساژ خط خنده و خط گونمو میکشم ولی معمولا حال ندارم😂😂