2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
اونی که شونه اینام داشت؟؟🥺🥺 دلم میخواد همممممه رو بخرم کرم این چیزارو دارم😫😫😫

اررررره درمارولر و ماساژور پوست و کلیییی چیز داشت چقدرم خوش رنگ بودن کلی با دیدنشون ذوق کردم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماسک ساز  یه مخزن داره هم میزنه زیرش جا داره واسه ماسک نقابی مواد بعدش میره اونجا ماسک آغشته م ...

چه باحاله 😮😮😮

چنده ؟؟؟؟ 

فرشته ببینه میخره 😄😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اررررره درمارولر و ماساژور پوست و کلیییی چیز داشت چقدرم خوش رنگ بودن کلی با دیدنشون ذوق کردم 

آره دیدم اوناروووو

من داشتم مرتب از درمارولرم استفاده میکردم داشت پوستم خوب میشد باز وقت نکردم فاصله افتاد 

اتوی پوستمم فکر کنم اگه همزمان بخور بخوره خیلی جواب بده  آخه تا برم سراغش پوستم خشک میشه چند بار پرسیدم و نظر خوندم انگار بخور دادن خیلی مهمه 

@zizi1398 💋💋💋💋💋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ماسک ساز  یه مخزن داره هم میزنه زیرش جا داره واسه ماسک نقابی مواد بعدش میره اونجا ماسک آغشته م ...

چنده؟؟

من خوشم میاد با شوت ماسک میمالم رو پوستم 

بیشتر دوس دارم از این غلطک یشم که برای ماساژه بگیرم .گویا خیلی گرونه بخاطر سنگ یشم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
چه باحاله 😮😮😮 چنده ؟؟؟؟  فرشته ببینه میخره 😄😄

۵۰۰ 

خیلی خوش رنگههه 😍😍😍

ولی واقعنی به نظرم اون قدر کاربرد نداره نه؟

آخه ماسک خونگی رو آدم مستقیم میزنه دیگه🤔 

چنده؟؟ من خوشم میاد با شوت ماسک میمالم رو پوستم  بیشتر دوس دارم از این غلطک یشم که برای ماساژ ...

این ۵۰۰عه 

غلطتکا ۲۰۰ ۳۰۰ تومنن خوبش🤔 

من ماسک نقابی آماده دوست دارم چند تا گرفتم قبلا یه مدل بیشتر آبرسان یه مدلم آبرسان و ضد جوش 

ولی واقعا گرونن مرده های بی درد میتونم زرت زرت بگیرن هرهفته بزنن

ماسک خونگی هم خاک رس و سفیده اینا دوست دارم

۵۰۰  خیلی خوش رنگههه 😍😍😍 ولی واقعنی به نظرم اون قدر کاربرد نداره نه؟ آخه ماسک خونگی رو آد ...

وسیله‌ی اضافه‌س 

به دردِ این میخوره که یه سالن داشته باشی و کلی ازین خرت و پرتا واسه جذب مشتری بذاری واسه نمایش 😁

ولی خب به قولِ تو آدم دوست داره داشته باشه 😅

البته من نه‌هاااا . فرشته خیلی اینارو دوست داره

من سر اتوی پوست به سرم زد بخور بگیرم ولی به نفسم غلبه کردم 😂😂 شاید راهی باشه با قابلمه بخور همزمان ...

وای من وااااااقعا دوست دارم یه دستگاه بخور بخرم 

به نظرم خیلی لازم تر از این جینگیلی پینگیلیاس

وسیله‌ی اضافه‌س  به دردِ این میخوره که یه سالن داشته باشی و کلی ازین خرت و پرتا واسه جذب مشتری ...

آره دقیقا 

من یه حسی دارم دوست دارم خودکفا باشم نمیدونم چرا😐

مثلا دوست دارم دستگاه بخرم تو خونه داشته باشم و هرماه

نرم پاکسازی و فیشیال و همیشه در دسترسم باشه یا دوست دارم کلی چیز میز واسه مو داشته باشم مثلا خیلی دلم میخواست از اون پکای لورال داشته باشم (که گرونه😁) اونارو تو سالنا استفاده میکنن

کرم خود رسیدگی گرفتم بدجور که الان پولشو ندارم شده دغدغم😅

وای من وااااااقعا دوست دارم یه دستگاه بخور بخرم  به نظرم خیلی لازم تر از این جینگیلی پینگیلیاس

من این فکرو کردم که از اونا میشه که زود خراب میشه

حالا نمیدونم ماندگار باشه یا نه واقعا 

من از فیس براشم خیلی خیلی راضی بودم برام جزو ملزوماته

خیلی خوشحالم اون موقع کل پولمو دادم به اون😂

وای من وااااااقعا دوست دارم یه دستگاه بخور بخرم  به نظرم خیلی لازم تر از این جینگیلی پینگیلیاس

بعد این که من بخوام به خاطر اتوی پوست بخور داشته باشم اون کوچیکا جواب نمیده فکر کنم واسه همین بیخیالش شدم

قدیما از این بخور بزرگا که برای خونس داشتیم نمیدونم چه بلایی سرش اومد

یه فیلم پاکسازی دیدم داشت اتو میکشید کنارش بخور بود قشنگ میخورد به پوستش

ولی همین جوری بخور عادی کوچیکا کاربردی تره بوبولی ترم هست 😁 بخور سردم حال میده 😌