2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
ایووووول پس منم برم بزنم چندبار در هفته؟

هرروز میتونی بزنی چون یکم بین موها پخش میشه و رنگ زرد میگیره هم صورت هم پوست سر من قبل حموم میزنم یه روز درمیون 

جوشاتم صاااااف میکنه لک پوستو خیلی چشمگیر میبینی که میبره همون روز اول دیدم چقدر کمرنگ شدن خیلی راضی بودم ازش انگار معجزس 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
برا همون نارگیل رزماری و نعناع؟

نمیدونم از چیه میخوام محلول خودمونم بزنم میگم نکنه محلول موهامو تیره کنه😅 رنگ جدیدموهامو خیلی دوس دارم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل اینه نمیشه فروخت بجز یکی که اصلا نپوشیدم یعنی اولاش پوشیدم اکثرا ولی بعد دیگه مشکل پیدا کرده ...

آره با مامان‌بزرگت موافقم 👌

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره با مامان‌بزرگت موافقم 👌

به خالم گفتم اوکی داد گفت فقط مطمئن شو پولتو نمیخورن

یکی از خاله هام مثلا ۴ ۵ تا تی شرت میگیره یه سال میپوشه بعد میندازه میره جدید میگیره لباسای گرونشو کفش مانتو اینا عین چشاش نگه میذاره تر تمیز تو کاور و جعبه 😅 چند تام دم دستی داره سرکارشم لباس فرم داره 

اونم بهم میگفت کم خر و گزیده خر😂😂😂

به خالم گفتم اوکی داد گفت فقط مطمئن شو پولتو نمیخورن یکی از خاله هام مثلا ۴ ۵ تا تی شرت میگیره یه س ...

کم خر 😅😅

منم خدایی لوازممو خوب نگه میدارم ولی فرشته اصصصصصلا 😤😤

خوبه این پستمو بخونه 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
به خالم گفتم اوکی داد گفت فقط مطمئن شو پولتو نمیخورن یکی از خاله هام مثلا ۴ ۵ تا تی شرت میگیره یه س ...

خردادماهیه خالت؟؟

منم خیلی خوب نگه میدارم ولی اتاقم جا نداره با جعبه بخوام کفشامو نگهدارم 

تیکه اخر جملت😂😂😂

کم خر 😅😅 منم خدایی لوازممو خوب نگه میدارم ولی فرشته اصصصصصلا 😤😤 خوبه این پستمو بخونه 😅😅😅 ...

عه میاد اینجا؟؟

بازوام خوب نگه نمیداره مخصوصا گوشی من باید رو این موردش کار کنم چون مامانشم خیلی اهمیت نمیده که حتما فلان جور نگهداره 

کم خر 😅😅 منم خدایی لوازممو خوب نگه میدارم ولی فرشته اصصصصصلا 😤😤 خوبه این پستمو بخونه 😅😅😅 ...

اوری یه دستگاه دیدم آی دلم خواااااستااااا 

اصن عشق این چیزارو دارما حتی اگه استفاده نکنم😂😂 

اوری یه دستگاه دیدم آی دلم خواااااستااااا  اصن عشق این چیزارو دارما حتی اگه استفاده نکنم😂😂&n ...

سونیییی پیج گیسوکمندا اون روزی که نازلی استوریاش همه دستگاهاش بود رو دیدی؟؟

چقدر چیز میز داشت از هرکدوم دو سه مدلشو داشت دلم خواست برم همشونو بخرم 

خردادماهیه خالت؟؟ منم خیلی خوب نگه میدارم ولی اتاقم جا نداره با جعبه بخوام کفشامو نگهدارم 

نمیدونم چه ماهیه ولی فکر نکنم خرداد باشه چون پسرش خردادیه تولد میگیره از خودش چیزی نمیگه 😁

داداش منم خردادیه ولی مامانم چقققدر شلوار خریده پوشیده فرداش جرواجر اومده😐 مامانم میگفت زانوش دندون داره😂

ولی همون خالم پسراش خیلی نامرتبن بزرگه پیرنش پاره شده بود عوض نمیکرد همیشه جورابش پارس😂😂 

عه میاد اینجا؟؟ بازوام خوب نگه نمیداره مخصوصا گوشی من باید رو این موردش کار کنم چون مامانشم خیلی اه ...

نه نمیاد

اوری یه دستگاه دیدم آی دلم خواااااستااااا  اصن عشق این چیزارو دارما حتی اگه استفاده نکنم😂😂&n ...

دستگاهِ چی ؟؟؟

سونیییی پیج گیسوکمندا اون روزی که نازلی استوریاش همه دستگاهاش بود رو دیدی؟؟ چقدر چیز میز داشت از هر ...

اونی که شونه اینام داشت؟؟🥺🥺

دلم میخواد همممممه رو بخرم

کرم این چیزارو دارم😫😫😫