2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
بچه ها حالا بگین برای خوابوندن وز و خوشگل کردن جلوی مو چی کار کنم🤔 زیر مقنعه و شال همش نامرتب و هپ ...

نمیدونم تجربشو ندارم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آنکه گم شده است بین هزار و یک شب، شب قدر نیست ، آن تـویی .

که اگر خود را پیدا کنی و قدرش را بدانی و روح را روان کنی و جان را جلا بدهی و قلب را قوّت ببخشی و دل را دوا، هر شب ، شب قدر است و هر روز، روز قدر است و هر دم ، دم قدر .

آن تقویم که ندیده اش می گیری ، عمر تـوست و آن ماه که به میهمانی خدا نمی روی ، همه دوازده ماه است که سفره خدا همیشه پهن است و ضیافتش مدام و رزقش دائم .

تو اما مهمان نمی شوی ، چون صاحبخانه را نمی شناسی و خانه را گم کـرده ای و شب را نمی دانی و روز را هم .

بگرد و پیدا کن هم خودت را و هم خانه را و هم صاحبخانه را ...

که اگر خـانه را یافتی و صاحبخانه را هم ؛ همه شب ها ، شب قدر می شود و همه روزها ، روز قدر .

قدر خویش را بدان پیش از آنکه دفتر قدر و تقدیر بسته شود .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه هااااا یه ماسک خفففففن برای صورت دو قاشق چای خوری ماست و نصف قاشق چای خوری زردچوبه 20 دقیقه ب ...

ایووووول پس منم برم بزنم چندبار در هفته؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
امیدوارم خفننن جواب بده من دارم به قهوه ای شماره 3 تغییر رنگ پیدا میکنم😅😅 بازو هی غر میزنه میگه ...

برا همون نارگیل رزماری و نعناع؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
آنکه گم شده است بین هزار و یک شب، شب قدر نیست ، آن تـویی . که اگر خود را پیدا کنی و قدرش را بدانی و ...

خیلی قشنگ بود اوری😢😢

آخه واااقعا پیدا نمیشه ۲ ساله دارم میگردم😑😑 یه ایرانی دیدم مانتوی ساده چند ماه پیش ۱۸۰ بود تازه ج ...

آخه اینجوری با مست 600تومنی میشه ک ب نظرم میتونی با همین مقدار مانتوهای خیلی شیکتر بخری تهران من خودم اینجوریم ک تعدد و کثرت رو ترجیح میدم مثلا حاضدم 3تا مانتو 200تومنی بگیرم هربار یکیشو بپوشم تا اینکه یه دونه بگیرم 600 من الان انواع رنگا و مدلای مانتو رو دارم انقد زیادن ک در سال یه مانتو رو شاید دوبار بپوشم اینجوری هربار ی چیز جدید تنمه و ی رنگ جدید دارم میدونی چی میگم

خیلی قشنگ بود اوری😢😢

❤❤❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من چون خودم اصلا موهای مرتب دوست ندارم ، هیچ یشنهادی هم به ذهنم نمیاد 😅😅😅

منم اون مدلی دوست ندارم منظورم اینه خوش حالت باشه خب وز وز میزنه بیرون زشت میکنه

یه ور که میدم اول خوبه بعد زیر مقنعه میگذره بد میشه میچسبه به سرمو فرقش بد میشه 🤔

منم اون مدلی دوست ندارم منظورم اینه خوش حالت باشه خب وز وز میزنه بیرون زشت میکنه یه ور که میدم اول ...

وای سونیییییییی 😅😅😅😅😅

الان بت خصوصی پیام میدم

آخه اینجوری با مست 600تومنی میشه ک ب نظرم میتونی با همین مقدار مانتوهای خیلی شیکتر بخری تهران من خود ...

آخه ۶۰۰ که نیست😁

من این کارو کردم و پشیمونم

من یه کمد دیواری دو دره دارم پر لباس بالای میز تحریر و تختم باکس داره ۴ تا اونام پر

ولی رضایت بخش نیست برام از یه طرفم دلم نمیاد بندازم بره😂😂البته من ارزون نمیگیرم معمولی میگیرم 

البته نمیگم همش باید این جوری گرون باشه  ولی به نظرم یه چیز خیلی خوب که موندگار باشه خیلی لازم دارم

یه مانتو مزونی دیده بودم انقدر خوششششم اومده بود ۴۰۰ تومن الان شده ۷۰۰ تومن هنوز میبینم آه سوزناک میکشم😁

کلا تازگیا رو پوشش و ظاهر اینا خیلی حساس شدم

آخه ۶۰۰ که نیست😁 من این کارو کردم و پشیمونم من یه کمد دیواری دو دره دارم پر لباس بالای میز تحریر ...

اگه واقعا نمیپوشی بفروششون خب

آنکه گم شده است بین هزار و یک شب، شب قدر نیست ، آن تـویی . که اگر خود را پیدا کنی و قدرش را بدانی و ...

👌👌 معرکه بود

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اگه واقعا نمیپوشی بفروششون خب

مشکل اینه نمیشه فروخت بجز یکی که اصلا نپوشیدم

یعنی اولاش پوشیدم اکثرا ولی بعد دیگه مشکل پیدا کرده

ولی اوری چیزایی که جای خوب و نسبتا گرون خریدم پشیمون نشدم مثلا یه سری سوییشرت دارم هنوزم دوسشون دارم خوشگل و سالم مونده 

مامان بزرگمم بهم میگفت کم بخر ولی خوب بخر 

او نام رو تیپ من حساسن😅 دوست دارن همیشه خوب بگردم