2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105567 بازدید | 18988 پست
آره آنلاین شاپ معتبریه  فری سایز بود تن دختر فروشنده هم دیدم قشنگ بود رسید بهم اندازه عبا بود ...

فری سایز نگیر هیچوقت به من و تو و اوری نمیخورن تجربه دارم که میگم😅 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
چند تا ؟؟؟  وای منم خر چه قدر کتونی بخرم بازم دلم میخواد بخرم 😅😅 سونی ازین کتونیا که تو آفت ...

آره آخه خیلی خوشم میاد از مدلاش اکثرا تنوعش رو بند کفشه بپرسم ببینم بند جدا هم میفروشن یا نه بنداش خیلی خوشگله لامصب 

من خیلی کتونی ندارم آخه کلا کفش سخت گیرم میاد به خاطر سایز

عه ندیدم  تا حالا اون جوری 🤔🤔 کاش تو آفتاب خودشم میتونست حرکت کنه😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاکسازی کن دیشب مدل خوابتو عوض نکرده بودی؟؟ من چند روز اومدم جاموجابجا کردم خوابام اشفته بود بعد دی ...

نه . فقط بالشم واسه خودم نبود 

آخه هنوز پشم دلبرامو جمع نکردم 😍😍😍😄😄

خدای منننن 🤣🤣🤣🤣🤣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه . فقط بالشم واسه خودم نبود  آخه هنوز پشم دلبرامو جمع نکردم 😍😍😍😄😄 خدای منننن 🤣🤣🤣 ...

😂😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آره آخه خیلی خوشم میاد از مدلاش اکثرا تنوعش رو بند کفشه بپرسم ببینم بند جدا هم میفروشن یا نه بنداش خ ...

😅😅😅😅

یه همچین چیزیه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
البته من خودمم گاهی برا دلم خریدای خارج از تصور میکنما مهم دل توئه مبارکت باشه😘😘

آخه میدونی من مانتو خیلی دارم ولی اصلا استفاده نمیشه الان حس میکنم تو خرید دقت نمیکنم یا مثلا اول خوشم میاد بعد میبینم اون جوری نبود که فکر میکردم واسه همین اگه جنس خوب باشه تن خورش قشنگ باشه حالا ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن بیشتر بدم واسم می ارزه مخصوصا واسه دانشگاه که سخت گیرم میاد مهمونی و مجلسی زیاد دارم

من چون چند ساله ترک زیاد خریدم دیدم که چقدر جنسشون خوبه 

حالا هنوز دو دلم چون تقریبا دیر میرسه بهم از یه طرفم به هرحال لازمم میشه

آخه میدونی من مانتو خیلی دارم ولی اصلا استفاده نمیشه الان حس میکنم تو خرید دقت نمیکنم یا مثلا اول خو ...

پیدا کردم 😀 Air force 

فری سایز نگیر هیچوقت به من و تو و اوری نمیخورن تجربه دارم که میگم😅 

منم تا حالا نگرفته بودم باو دختره هم لاغر بود ولی تو عکس نشون نمیداد انقدر گشاده حتی باشم گفتم گفت کمربندشو دربیار بالاتر ببند اون کارو کردم بهتر شد ولی باز به دلم نشست انگار مانتوی مامانمو پوشیده بودم

به بعضیا فری میاد به بعضیا نمیاد 

یه بارم رفتم هفت تیر مانتوی دانشگاه بگیرم آشغاااال

انقدر جنسا داغون بووود

بعضیاش به قدری گشاد بود دو قدم میرفتم از تنم در میومد دیگه😒 چفت و بستم ندارن که

آخه میدونی من مانتو خیلی دارم ولی اصلا استفاده نمیشه الان حس میکنم تو خرید دقت نمیکنم یا مثلا اول خو ...

ولی چه قدم پارچه‌ش مشخصه که خنکه 😀

سونی نمیتونی عکسشو نشون بدی خیاط برات بدوزه ؟؟

البته نه ... فکر کنم گرونتر درآد 😅😅😅

عه این مدلو دیدم نمیدونستم تو آفتاب عوض میشه🤔🤔 ۵۰۰ ۶۰۰ تومن بود دیدم

آخه خواهرزاده‌م بهم نشون داد تو اینستا . فروشنده میگرفت تو آفتاب رنگش عوض میشد 

تو اینستا اینا ۴۰۰ بود

ولی چه قدم پارچه‌ش مشخصه که خنکه 😀 سونی نمیتونی عکسشو نشون بدی خیاط برات بدوزه ؟؟ البته نه ... فک ...

آره گرون تر میشه 

آخه پارچشم نیست که اگرم پیدا بشه که از محالاته گرونه