2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105567 بازدید | 18988 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اله اله کرده‌😅😅

😂😂لج منطورته ان شاءالله😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مهم نیته🤣🤣🤣

قربت الی الله

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دیشب خوابِ خوبی نداشتم  خوابای آشفته میدیدم . هی از خواب میپریدم  خوابِ زلزله و نزدیک شد ...

سلام چطوری اوری شاید شامت سنگین بوده

امروز کلی دنبال مانتو میگشتم واسه دانشگاه اینو دیددددددم  

سونی خوشکله خدابی ولی گرونه

نه از ترکیه میاد  گفت اصلا مشخص نیست چطور باشه اگه برای خرید عجله دارین نگیرین چون معلوم نیست ...

مطمءنه ؟ پولت نپره ؟ 

یا خدا ۴۶ 😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
دیشب خوابِ خوبی نداشتم  خوابای آشفته میدیدم . هی از خواب میپریدم  خوابِ زلزله و نزدیک شد ...

پاکسازی کن

دیشب مدل خوابتو عوض نکرده بودی؟؟ من چند روز اومدم جاموجابجا کردم خوابام اشفته بود بعد دیگه دوباره تختو برگردوندم سرجاش اوکی شد

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
این هفته هم قسمت بشه میرم چند تا از اون کتونی جینگیلیا میخرم با بابام  این ۵شنبه افزایش قیمت م ...

چند تا ؟؟؟ 

وای منم خر چه قدر کتونی بخرم بازم دلم میخواد بخرم 😅😅

سونی ازین کتونیا که تو آفتاب رنگ عوض میشه هم بخر 😁

خیلی خوشگلن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخه ترکه  بعد واقعا من تجربم اینه که مانتوی جنس خوب هر چقدرم باشه می ارزه البته این بیچاره ۵۰ ...

البته من خودمم گاهی برا دلم خریدای خارج از تصور میکنما مهم دل توئه مبارکت باشه😘😘

امروز کلی دنبال مانتو میگشتم واسه دانشگاه اینو دیددددددم  

خوشگله ولی گرونه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اوری من دیشب یکساعتم نخوابیدم نرون میخواست بره ماموریت اهواز همش استرس اونو‌داشتم‌الان انگار تو‌چشما ...

به سلامت بره و بیاد

خببب حالا که نرون نیس پاشو بیا اینجا پیش خودم😅

سلام چطوری اوری شاید شامت سنگین بوده

شام ... نمیدونم 

مرغ و برنج بود ... معمولا هم غذا زیاد نمیخورم 

ولی آره ... شاید به قول تو سنگین بودم 

نصف شب صدای در اومد . متوجه شدم فرشته رفته سرویس بهداشتی . رفتم گفتم بیا پیش من بخواب ...

آخه دیشب خواهرم و خواهرزاده‌هامم خونه‌ی ما بودن ، با اونا تو اون یکی اتاق خوابیده بود

مطمءنه ؟ پولت نپره ؟  یا خدا ۴۶ 😅😅😅😅😅

آره آنلاین شاپ معتبریه 

فری سایز بود تن دختر فروشنده هم دیدم قشنگ بود رسید بهم اندازه عبا بود 😑 خیلی گشاد بود از فری گذشته بود اصلا تو تنم قشنگ نبود

خالم ۴۲ ۴۴ عه پوشید بازم براش گشاد بود ولی ازم خرید برای دم دستی اینا حالا نسبتا بهش میاد جنسش اینا خوب بود ولی اندازش خیلی مزخرف بود