2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شندول مانتوعه خیلی خوشگل و‌ساده اس ولی اصصصصلا اون قیمت نمیارزه 😉

آره گرونه ولی از اونجایی که اندازه آدم عمر داره

بعد این که ایرانی نیست ترکه به خاطر همین گرونه

من خیلی گشتم واقعا مانتوی خوب پیدا نکردم نه مدل نه جنس نه قیمت به دلم نَشست 🥺

یه خرید اینترنتی ناموفق داشتم ولی دلم خیلی میخواد بخرم🥺

آره گرونه ولی از اونجایی که اندازه آدم عمر داره بعد این که ایرانی نیست ترکه به خاطر همین گرونه من ...

من نتی زیااااااد خرید میکنم ولی لباس رو در حد لباس خواب اونم کشی خریدم که ریسکش پایین باشه ولی مانتو و اینا از اونجایی که ابعاد پایین تنه امو بالاتنه ام همخونی نداره نمیتونم ریسک منم بخرم 😉😉😉

باع...
امروز کلی دنبال مانتو میگشتم واسه دانشگاه اینو دیددددددم  

چرا به نظرم گرون اومد 😑😑😑

شاید چون خیلی وقته خرید نکردم از دلم نمیاد پول بدم 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
گفتن دایوده و با برق کار مبکنه دیگه شارژ نمیخواد 

من اون موقع تحقیق میکردم یادمه خونده بودم برقی خوب نیست شارژی درسته زود خالی میشه هی باید شارژ کرد ولی برای دستگاه شارژی بهتره 

اوری من دیشب یکساعتم نخوابیدم نرون میخواست بره ماموریت اهواز همش استرس اونو‌داشتم‌الان انگار تو‌چشما ...

آخییییی 😚

ان‌شاءالله که زود برمیگرده 

جاش خالی نباشه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من نتی زیااااااد خرید میکنم ولی لباس رو در حد لباس خواب اونم کشی خریدم که ریسکش پایین باشه ولی مانتو ...

والا واسه منم همخونی نداره😂😂😂😂

الان بهش گفتم جدول اندازه واسم فرستاد

خیلی دوسش دارم😫😫😫

بدیش اینه معلوم نیست کی میرسه به دستم

چرا به نظرم گرون اومد 😑😑😑 شاید چون خیلی وقته خرید نکردم از دلم نمیاد پول بدم 😅😅😅

آخه ترکه 

بعد واقعا من تجربم اینه که مانتوی جنس خوب هر چقدرم باشه می ارزه

البته این بیچاره ۵۰ درصد تخفیف خورده به نسبت خودش می ارزه 

خیلی فرمش قشنگه خیلی دوست دارم 

والا واسه منم همخونی نداره😂😂😂😂 الان بهش گفتم جدول اندازه واسم فرستاد خیلی دوسش دارم😫😫😫 بدی ...

سفارش دادی یا میخوای بدی ؟؟

خب بپرس کی میرسه دستت . مگه تهران نی ؟

چه رنگی میخوای بخری ؟

خوبیش اینه که دکمه داره 😍😍😍

سفارش دادی یا میخوای بدی ؟؟ خب بپرس کی میرسه دستت . مگه تهران نی ؟ چه رنگی میخوای بخری ؟ خوبیش ای ...

نه از ترکیه میاد 

گفت اصلا مشخص نیست چطور باشه اگه برای خرید عجله دارین نگیرین چون معلوم نیست وضع چطوره شاید زیر ۱ ماه شاید بیشتر از ۱ ماه 

میخوام دور از چشم بابام سفارش بدم

آخه یه بار گرفتم اینترنتی سایز ۴۶ بود 😂😂😂