2777
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105577 بازدید | 18988 پست
۴۱ ندارن که 😫😫😫

مطمءنی ؟؟

سایز پای منم ندارن ☹

اَه مزخرفا 😒

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمءنی ؟؟ سایز پای منم ندارن ☹ اَه مزخرفا 😒

اون پیجی که دارم یادمه دیده بودم اکثر مدلاش تا ۴۰ بود

آخه جالب برام اینه که خارجیا پاشون بزرگتره چرا نمیارن خب

داییم از آلمان که چیز میز میفرسته واسه خالم همیشه کفش با آف توپ میخره چون ۳۷عه اونام پاشون بزرگه سایز کوچیکا میمونه میره تو آف 🥺

یه کفش اورده بود زنونه ۴۲ بود حالا اینجا مگه پیدا میشهههه

خیلی خفن بود خالم ورداشت گفت یه جوری میپوشم حالا مفت باشه کوفت باشه😂 خیلیم گرون بوده (البته واسه اونا گرون محسوب نمیشه واسه ما خیلی گرون درمیاد)

پستای پایین تر گفتم ترکه از ترکیه میاد واسه همین گرونه 🤔

آره دیدم فک کردم از ایرانه پس هزینه پستشم جداس آره؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
شام ... نمیدونم  مرغ و برنج بود ... معمولا هم غذا زیاد نمیخورم  ولی آره ... شاید به قول ...

احتمالا برا اونم میشه حالا ی پاکسازی بکن با توجه به خاطره ای ک از فرشته گفتی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
هزینه پست و باربری😁 تقریبا ۳۰۰ درمیاد

بدی بدوزن که ارزونتره 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

عع تو اینو نگفتی 😑😑😑😑😑

چه گرون 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آخه میدونی من مانتو خیلی دارم ولی اصلا استفاده نمیشه الان حس میکنم تو خرید دقت نمیکنم یا مثلا اول خو ...

اگ میارزه برات بخر فکر 50و100بالاترشو نکن الان با این 50و100مثلا چی گیرمون میاد بخریم تو این مملکت ک بخای سخت بگیری

😕

خب پارچش که نیست🤔

بنظرم حالا دیگه نمی ارزه واقعا

کلی پارچه جنس خوب میتونی گیربیاری بدی بدوزن خیالتم راحته اندازته

اصلا به ریسکش و قیمتش نمی ارزه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😅😅😅😅 یه همچین چیزیه 

وای چ خوشکله ازین میخام

بچه هااااا

یه ماسک خفففففن برای صورت

دو قاشق چای خوری ماست و نصف قاشق چای خوری زردچوبه

20 دقیقه بمونه روصورت بعدش بهتره برید حموم تا کامل از بین موهاتونم پاک شه من دو دفعه س دارم میذارم همزمان با محلول مو بعدش میرم حموم میام بیرون پوستمو گلاب میزنم

جووووری منافذو میبنده و پوستو روشن میکنه که نگو 

دیشب مامان بابام صداشون دراومد میگن چه خوب شدی بیا برای مام درست کن😅