2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
گلاب بو کردمممم کلا خودم بو گلاب میدم...قرص اهن خولدممممم اب طلا خولدممممم هیچی به هیچی...بقام پیچ ت ...

بقا  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آخه تو مامانی بلند باشه نی نی اوف میشه😍😍😍😍

اره صددفعه مماخش خورد به ناخونم😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه ها مسجدارو باز کردن واسه شبای قدر....امیدوارم خدا خودش به خیر بگذرونه😭😭😭😭

امان امااااان هیچی نمیتونم بگم 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
حالا استاد دانشگاهم بود 😒😒 تازه وسط کلاسم گفت همه شنیدن 

بیشعوریشو بلند جار زده 

یبار استادمون مرد بود استاد تفسیرقران به دختره که جلو نشسته بود داشت یچی توضیح میداد بعد گف اون چه ناخنیه اخه دختر

کاشت بود ناخناش

پسره بلند گف استاد با ناخن دختر مردم چیکار داری کلا لال شد

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچه ها مسجدارو باز کردن واسه شبای قدر....امیدوارم خدا خودش به خیر بگذرونه😭😭😭😭

سوده😑اگه بدونی تو شهر ما هیییییچکس رعایت نمیکنه کاملا نسبت به بازگشایی مسجد لا اونهمه پروتکل بیتفاوت میشی

درحالی که بابل روزی ۱۷_۱۸نفر مریض میشن😑

نه ماسک نه فاصله نه قرنطینه 

پاساژا باز 

اغذیه ایا باز همش تجمعای چند نفره😑

حالا استاد دانشگاهم بود 😒😒 تازه وسط کلاسم گفت همه شنیدن 

اوا من فکر کردم دبیرثتان بودی😐

از شهرای دیگم دوستام خبر میدن همینطوره

مهمونیا به راه

پارک و تفریح به راه

فقط یه عده کم رعایت میکنیم😭

همین نینی سایت نظرسنجی بزار ببین چقدر بیخیالن مهمونی میدن تفریح میرن

بچه من داره نود روزش میشه حسرتش تو دلم موند با دل خوش برم بیرون😭

بیشعوریشو بلند جار زده  یبار استادمون مرد بود استاد تفسیرقران به دختره که جلو نشسته بود داشت ی ...

واقعا اگه دوست نداره میتونه نگاه نکنه 😐😐

یه بارم یه مرد مسن تو خیابون بهم میگفت دخترم این چه وضعیه زشته ریختی بیرون 😳 کثافت داشت میرفت نماز جمعه تازه 😒😒 

اوا من فکر کردم دبیرثتان بودی😐

ناخونای مارو تا دبیرستانم چک میکردن 😑😑😑

من مانتوی دبیرستانم کوتاه و کلوش بود همه میگفتن چرا به تو گیر نمیدن 😐😐😐😐

چون ریزم بودم خیلی تو چشمشون نبود انگاری 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ناخونای مارو تا دبیرستانم چک میکردن 😑😑😑 من مانتوی دبیرستانم کوتاه و کلوش بود همه میگفتن چرا ب ...

وای ما دبیرستان مانتو گشاد اینا میدادن بهمون گفتن خواستین خودتون تنگ یا کوتاه کنین😂😂😂

ولی به شلوار غیر مدرسه ای و مدل مو و آرایش و موبایل و ناخون و این چیزا گیر میدادن حتی به دستبند ولی مانتو اوکی بود 

واقعا اگه دوست نداره میتونه نگاه نکنه 😐😐 یه بارم یه مرد مسن تو خیابون بهم میگفت دخترم این چه وضعی ...

چیو میگفت😐🤐

چیو میگفت😐🤐

نمیدونم چی دیده بود که من خودم نمیدیدم

از آزمون سنجش داشتم برمی گشتم 😐

رنگ و رو پریده بی آرایش

مانتومم بلند بود  از کمر به پایین گشاد مثل دامن 

مقنعه هم داشتم 😐😐

بعضیا مریضن

باو من نوه ۲ تا آخوندم خیلی زور داره برام کسی بهم گیر بده

😑😑😑😑 خونه قبلیمون که نگهبان داشت بدون چادر راه نمیدادن تو  خونه خودمون با چادرم باید حجاب کامل میبود

چقدر اذیتم کردن