2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
نمیدونم چی دیده بود که من خودم نمیدیدم از آزمون سنجش داشتم برمی گشتم 😐 رنگ و رو پریده بی آرایش م ...

چون میشناسمت میگم دیگه

دقیقا منظورش به چی بود😬😬😬😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نمیدونم چی دیده بود که من خودم نمیدیدم از آزمون سنجش داشتم برمی گشتم 😐 رنگ و رو پریده بی آرایش م ...

شاید دماغت و میگفت قبل عمل بیرون انداختی😁😁😁😁😁دیگه چیزی بذهنم نمیرسه🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا اگه دوست نداره میتونه نگاه نکنه 😐😐 یه بارم یه مرد مسن تو خیابون بهم میگفت دخترم این چه وضعی ...

وای یه بار با یه روحانیِ مهربون تصادف کردم 😅😅😅

داست میرفت داخل مسجد منم رفتم تو شکمش 😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

هییییییییع 😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اصلا باورم نمیشه  تو ؟؟؟؟ چهل ؟؟؟؟ بگی چهار سالت میشه بیشتر باورم میشه 😂😂😂😂😂

بروووووووووو 😒😒😒😒😒😒😒

تو برووووو  تو حق الناس گردنته بگو چراا ؟

چرا ؟؟؟؟؟؟

وای یه بار با یه روحانیِ مهربون تصادف کردم 😅😅😅 داست میرفت داخل مسجد منم رفتم تو شکمش 😅😅

حالا از کجا فهمیدی مهربونه؟😅😅

فکر کنم گفته بودم ما مشهد رفته بودیم سوار اسنپ شدیم بابام از حرم و مشهدیا اینا میپرسید راننده شروع کرد گفت یه کاری کردن هیشکی حرم نمیره ولی کل قرآنو حفظ بودم الان چند ساله سمتش نرفتم آخوند میبینم چندشم میشه 😂😂😂

بعد بابام گفت الان اونایی که تو ماشینتن بچه و نوه های آخوندن😂😂😂😂😂 

ولی واقعا همینه یه کاری میکنن آدم کلا زده میشه

حتی مام که اونجا زندگی نمی کنیم انقدر اذیت شدم خودم دیگه دوست ندارم برم 

شندول بددددجور کرم افتاده بجونم لیزر تریا رو بخرم  فقط اینکه شاتهاش نامحدوده ؟یعنی با برق برای ...

ببین به نظرم برو عطاری

شاید دماغت و میگفت قبل عمل بیرون انداختی😁😁😁😁😁دیگه چیزی بذهنم نمیرسه🤣

😂😂😂😂 دماغش یکم قوز داشت فک کنما بیرون انداختنی نبود

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق