2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105533 بازدید | 18988 پست
کدوم موقع مگه تو نی نی لو دیدی😭😭😭😭

نه والا ندیدم 😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من خیلی دوست دارم ولی بابام گیر میده  الانم گفتم ناخون گیر کجاس گفت اونارو بزن اگه نمیزنی خودم ...

وای عزیزم 😅😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب خوبه  شما دقیقا مثالِ در و تخته‌این 😅😅😅 خوشبخت باشید 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

مرسییی😍😍😍

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
یه بار مجبورم کرد کوتاه کنم خودم کوتاه کردم ولی گریه میکردم و تق تق میگرفتم😂

ببین وقتی ناخن بلند باشه به مدت طولانی و بخوای یه بار از ته بگیری ، بعدا که میخوای یه کاری انجام بدی خیلی درد میگیره 😅😅😅😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 آخه گفتی قیچی کوچیک🤣🤣🤣 یه بار معلم دبیرستانم دید گفت این دسته بیلا چیه ...

چه احمقانه 😒😒

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 آخه گفتی قیچی کوچیک🤣🤣🤣 یه بار معلم دبیرستانم دید گفت این دسته بیلا چیه ...

میگفتی فرق من و تو رو شعورمون معلوم میکنه

ببین وقتی ناخن بلند باشه به مدت طولانی و بخوای یه بار از ته بگیری ، بعدا که میخوای یه کاری انجام بدی ...

از ته ته نگرفتم یکم گذاشتم بمونه 

ولی مدت طولانی بلند میمونه انگشت شستم زیرش که به ناخون میچسبه میاد جلوتر با ناخونم فکرکنم تو عکسم مشخصه

بخوامم نمیتونم اونو بگیرم 🤣🤣

من همیشه‌ی خدا دستم چربه  اصلا بدون کرم نمیتونم زندگی کنم 😅 پس به نظرم شبا روشون روغن نارگیل ...

اره بزن ماساژشون بده اونا فک کنم از خشکیه من پامو میزنم تا چند روز حتی چند هفته صافن 

والا خب دو صباحِ دیگه میشم ۴۰ سال 😐 ای وای واقعا ۴ سال دیگه ۴۰ سالم میشه بچا 😮😮😮😮

تو تهش 18 برو دومشووو سن عددی مهم نیس 

میخام اسه "بقام" دوج دالم بقام...خیلیم دوج دالم

بقا بقا😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
البته ناخن گیرِ من خیییلی کوچیکه . فکر کردم صددرصد ناخونای تو رو نمیگیره  تی‌تی اون موقع میخوا ...

عزیزم😍😅😅😅

دستت ممنون داله دخملم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰