2777
2789
عنوان

ایست قلبی

2788 بازدید | 21 پست

دوستان تا حالا موردی رو اطرافتون دیدین که یه شخصی به علت تپش قلب شدید دچار ایست قلبی شده باشه؟

من یه مدتیه وقتایی که استرس میگیرم به شدت دچار تپش قلب شدید میشم ینی به صورتیه که خیلی شدیده و نمیتونم زیاد خودمو کنترل کنم و همش فکر میکنم این حالتم خیلی خطرناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خونت غلیظه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم مث شمام برید دکتر با ی قرص ساده حل میشه معمولا من گاهی قلبم ۱۵۰ تا میزد اونم محکم

شما چه قرصی مصرف کردین تا حالا؟

من پروپرانولول میخورم بازم اثر نداره

شما چه قرصی مصرف کردین تا حالا؟ من پروپرانولول میخورم بازم اثر نداره

منم پرانول ۱۰ میخوردم..بعد فاصله هاشو زیاد کردم قطع کردم...بعد ی مشکلی پیش اومد دوباره حالتام برگشت پرانول ۲۰ دادن بهم...باید برید دکتر اگر پرانول اثر نکنه معمولا اگر سابقه فشار پایین نداشته باشین متورال میدن ولی متورالو همینطوری مصرف نکنینا ی وقت خیلی خطرناکه ضربان قلبو زیادی میاره پایین

منم پرانول ۱۰ میخوردم..بعد فاصله هاشو زیاد کردم قطع کردم...بعد ی مشکلی پیش اومد دوباره حالتام برگشت ...

من پروپرانولول دوز ۲۰ رو مصرف میکردم روزی ۳ تا باز پایین نمیومد ضربان قلبم

حتی یبار خیلی شدید ضربان قلبم بالا رفت که زیر اکسیژنم رفتم حتی

عزیزم تو که استرسی هستی بیشتر به وحشتناکترین اتفاق ممکن فکر نکن، ایست قلبی از استرس، فکرکردن با این بیشتر حالتو بد میکنه، من خودم مثل شما استرس و تپش قلب دارم اما سعی میکنم بهش فکر نکنم، خودت باید بخودت کمک کنی، این از هر دارویی موثرتره

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
عزیزم تو که استرسی هستی بیشتر به وحشتناکترین اتفاق ممکن فکر نکن، ایست قلبی از استرس، فکرکردن با این ...

اخه عزیزم یه مشکلی که من الان برام پیش اومده که در یه شرایطی قرار دارم که استرسم خیلی شدیده بعد منم که خب نمیتونم خودمو بعضی وقتا کنترل کنم 

واقعا این فکر برام میاد که امکانش هست دچار ایست قلبی بشم 

اخه یبار تا ۱۸۰ تا قلبم زده اصلا قلبم داشت وایمیستاد یبار 

قرص ارامبخشم یه چند باری خوردم ولی اصلا اثر زیادی نداشت خیلی 

اخه عزیزم یه مشکلی که من الان برام پیش اومده که در یه شرایطی قرار دارم که استرسم خیلی شدیده بعد منم ...

دقیقا منم همینطورم، نمیتونم استرسم و کنترل کنم، چون خیلی ازین حالت میترسم تپش قلبم شدیدتر میشه، دکتر قلب بهم گفته بود قلبم سالمه فقط باید پیش مشاور برم که از استرسم کم کنه،منم نرفتم،خودم سعی میکنم خودمو آروم کنم

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز