2821
2789
عنوان

ایست قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 21 پست
دقیقا منم همینطورم، نمیتونم استرسم و کنترل کنم، چون خیلی ازین حالت میترسم تپش قلبم شدیدتر میشه، دکتر ...

میشه بپرسم بیشتر چه شرایطی به شما استرس وارد میکنه؟

مثلا ینی چه وقتایی دچار این حالت میشین؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم شما تست ورزش هم دادین برای قلبتون؟

من نوارقلب و اکو چند بار انجام دادم، همشون گفتن هیچ مشکلی نیس، وقتی مشکلی نبود دیگه نیازی به انجام تست ورزش نبود، شمام مث من فکر میکنین قلبتون مشکل داره،اما شمام اکوتون مشکلی نداره،پس قلبتون سالمه نگران اون نباشین، از اعصابه که به قلبتون فشار میاره، ترس و از خودت دور کن فقط

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
میشه بپرسم بیشتر چه شرایطی به شما استرس وارد میکنه؟ مثلا ینی چه وقتایی دچار این حالت میشین؟

دعوا، دادو فریاد، خبر بد، حتی دونفر دیگه دارن دعوا میکنن من تپش قلب شدید میگیرم، هرشرایط استرس زایی منو دچار این حالت میکنه، حتی فکرای بد.

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
من نوارقلب و اکو چند بار انجام دادم، همشون گفتن هیچ مشکلی نیس، وقتی مشکلی نبود دیگه نیازی به انجام ت ...

بله من خودمم نوار و اکو دادم که دکتر گفت مشکل خاصی نیس که بخواد خطر ایجاد کنه اما واقعا در شرایطی که میترسم خیلی قلبم سریع میزنه

بلع واقعا باید ترس رو کنترل کرد اما من خودم تحت یه شرایطی اصلت نمیتونم ذهنمو کنترل کنم که نترسم 

ینی گاهی اوقات کنترل میکنم ولی گاهی نمبتونم

بله من خودمم نوار و اکو دادم که دکتر گفت مشکل خاصی نیس که بخواد خطر ایجاد کنه اما واقعا در شرایطی که ...

من کامل درکتون میکنم، فقط خدا باید کمکمون کنه و خودمون، و اینکه یه زندگی آروم، از قرصای اعصاب و اعتیاد بهشون و عوارضشون انقد میترسم که سعی میکنم خودم و بتونم کنترل کنم که به اونجاها نکشه

من کامل درکتون میکنم، فقط خدا باید کمکمون کنه و خودمون، و اینکه یه زندگی آروم، از قرصای اعصاب و اعتی ...

بله حق با شماست واقعا 

این قرصای ارامبخشم بالاخره عوارض داره😔