2777
2789

بچه ها من نمیدونم تپش قلب دارم استرس دارم یا دلشوره یه همچین حسیه یهو میاد بدنمو سست میکنه سه روزه اینجوریم.اوایل بارداری هستم ۴.۵ ماهمه به نظرتون طبیعیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتته

من از اول همینجور بودم، الان ۲۵ هفته ام...حتی الان که برات مینویسم اینجوری هستم که میگی

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نه مطمعن نیستم هنوز دکتر نرفتم چطور؟

آخه تیکرت یه چیز دیگه نشون میده، یعنی ۴ یا ۵ هفتته

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
آخه تیکرت یه چیز دیگه نشون میده، یعنی ۴ یا ۵ هفتته

تیگرمو درست تنظیم نکردم همینجوری یه چیزی زدم برم دکتر مطمعن شم چند وقتمه درست میکنم ولی با محاسبات خودم یا ۴ یا ۵

تیگرمو درست تنظیم نکردم همینجوری یه چیزی زدم برم دکتر مطمعن شم چند وقتمه درست میکنم ولی با محاسبات خ ...

آهان...ولی کلا طبیعیه

پس خداروشکر.بعد یه سوال دیگه من چرا اصلا ویار ندارم یا زوده؟

منم نداشتم... کلا نداشتم... همیشه فکر میکنم غیر طبیعیه... اتفاقا به ماما هم گفتم، گفت بعضیا اینجورین

منم نداشتم... کلا نداشتم... همیشه فکر میکنم غیر طبیعیه... اتفاقا به ماما هم گفتم، گفت بعضیا اینجورین

ولی من دوشت دارم داشته باشم تا باورم شه باردارم اینجوری باورم نمیشه😂