2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست

تمام عمر منتظر دستی بودم که بیاد ونجاتم بده اما نیومد ومن خسته شدم از این انتظار بیهوده

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هدفی پیدا کن وبهش پایبندباش وتلاش کن همه چیزبه خودت بستگی داره یکم ریسک 

مرسی راست میگی همه چیز به خودم بستگی داره خودم

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
چشم البته چیزای دیگه ای هم هست که دیگه نگم بهتره 😆😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂👏👏❤💫

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

از همین جا به تمام دوستانی که مثل من خسته ان میگم ما محکومیم به ادامه دادن و زندگی کردن؛ شاید آفتاب فردا شروعی جدید برامون باشه

خستم از خواهر شوهر

به نظرم ولش کن بعضی وقت ها بایدبکشی کنار رفت وامدنکن اعصاب خودتم اروم تره نمیگم قهرکن نروخونش سعی کن اگه هم دیدیش بی تفاوت باشی اونی که سختش میشه اونه 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
به نظرم ولش کن بعضی وقت ها بایدبکشی کنار رفت وامدنکن اعصاب خودتم اروم تره نمیگم قهرکن نروخونش سعی کن ...

مسائل وقت پراهمیت میشن که ذهن ما بیش از حد براشون اهمیت قائل میشه هرمسئله ای که اذیتت میکنه اول تو ذهنت کم رنگ کن 

به نظرم ولش کن بعضی وقت ها بایدبکشی کنار رفت وامدنکن اعصاب خودتم اروم تره نمیگم قهرکن نروخونش سعی کن ...

مم فعلا باهمشون قهرم. چون لیاقت احترام ندارن

دیگه هیچ ارتباطی نمیخام داشته باشم.. فقط امیدوارم هرچه زودتر خدا حقشون بزاره کف دسشون.. خیلی دارن دخالت میکنن توزندگیم 

مم فعلا باهمشون قهرم. چون لیاقت احترام ندارن دیگه هیچ ارتباطی نمیخام داشته باشم.. فقط امیدوارم هرچه ...

از ذهنت بیرونشون کن ناراحتی از اونا بیشتر ازهمه خودتو نابود میکنه تا اونا

مم فعلا باهمشون قهرم. چون لیاقت احترام ندارن دیگه هیچ ارتباطی نمیخام داشته باشم.. فقط امیدوارم هرچه ...

بکش کنارهرکی ناراحتت کرددوری کن فقط دوری 

من امتحان کردم خیلی خوب جواب گرفتم

کلا توزندگیم چون مشکلات زیادداشتم شدم باتجربه

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

عاشقی همه شب بر سر بیمار گریست

چون صبح شد اوبمرد وبیمار بزیست...

با اجازه فعلا