2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
بکش کنارهرکی ناراحتت کرددوری کن فقط دوری  من امتحان کردم خیلی خوب جواب گرفتم کلا توزندگیم چون ...

تقصیر شوهرمه خانوادش باهاش دشمنن ازشون دست نمیکشه. هی بمن میگه بیاخونه خواهرم. هرکی روی واقعی خودشو نشون داده بمن

باید واسه شوهرم ثابت ش ک چقد بمن بی احترامی میکنن تاخودش بفهمه ک دیگه باید قطع رابطه کرد 

[QUOTE=135485189]بخدا س روزه خواب ندارم نمیخام ذهنمو درگیرشون کنم ولی نمیتونم حرف زورمیزنن[/QUOTE

تا جایی که میتونی نذار بهت زور بگن نمیدونم ولی این زندگی خودته جوری زندگی کن که بعدا پشیمون نباشی؛ برات دعا میکنم

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر شوهرمه خانوادش باهاش دشمنن ازشون دست نمیکشه. هی بمن میگه بیاخونه خواهرم. هرکی روی واقعی خودشو ...

ازخودت شروع کن بعدشوهرت نه بی احترامی کن نه حرفی بزن بگودوست ندارم کسی روببینم دلم نیست بیام خونه خواهرت تواگه دوست داری بروخواهرته 

وقتی اینوبگی به همسرت باراول نه باردوم جواب میده اذت دلیل می خواد توهم بهش هرکاری کردن روخیلی دقیق وباملاحضه تعریف می کنی بعداون سمت توکشیده میشه 

باورکن دفعه بعدمیگه جایی که تونباشی منم نمیرم

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
[QUOTE=135485189]بخدا س روزه خواب ندارم نمیخام ذهنمو درگیرشون کنم ولی نمیتونم حرف زورمیزنن[/QUOTE ت ...

2ساله تحمل کردم بخاطرشوهرم زندگیم

ولی دیگه میخام قطع رابطه کنم چون لیاقت احترام ندارن.. عین داعشن 

ازخودت شروع کن بعدشوهرت نه بی احترامی کن نه حرفی بزن بگودوست ندارم کسی روببینم دلم نیست بیام خونه خو ...

بخدا بهش گفتم خواهرت زنگ زده حرفم زده

گفت محلش نذار

حتی دخترخواهرش بهم بی احترامی کرد خالش گفت ب شوهرت نگیا هرچیشد ب شوهرت نگو

منم تو دلم گفتم میگم باراول نگم بار دوم بدترمیشن

بخدا بهش گفتم خواهرت زنگ زده حرفم زده گفت محلش نذار حتی دخترخواهرش بهم بی احترامی کرد خالش گفت ب ش ...

اتفاقا بایدگفت تا همسرت بفهمه دوربرش چخبره این بدون همیشه باززبون خوب بگوتوبحث ودعوا نگوبا دلخوری نگو 

فقط ناراحتیتونشون بده که شوهرت حرف توروباورداشته باشه همیشه مظلوم باش تا خشن

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
اتفاقا بایدگفت تا همسرت بفهمه دوربرش چخبره این بدون همیشه باززبون خوب بگوتوبحث ودعوا نگوبا دلخوری نگ ...

بخدا عصبی شدم دلم میخا همشون تیکه تیکه بشن

خودشون عصبین منم عصبی شدم بالحن حرف زدنشون

بخدا عصبی شدم دلم میخا همشون تیکه تیکه بشن خودشون عصبین منم عصبی شدم بالحن حرف زدنشون

اروم باش خودتوکنترل کن یکم بزن به بی خیالی بعدا به مشکلاتی بیشتردرگیرمیشی خونسردیتوسعی کن حفظ کنی