2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
بریدیه کیلو گوجه سبز بگیرین همه چی یادتون میره 

😂😂😂👏👏👏👏👍👍👍

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تمام زندگیت بند آدمای اطرافت باشه چه جوری میتونی اونجوری که میخوای زندگی کنی؟ دیگه تو رویا هم نمیشه زندگی کرد

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
چطوری؟ پول میخواد ندارم 

بلاخره یکم پولوبایدداشته باشی بعدبری یه جایی یه شهردیگه ای سرکارکارپیداکنی خودت باشی وخودت کارکنی وزندگی کنی کاربه کسی هم نداشته باشی 

بدون اینذخیابانونامردن نامردنری آواره بشی نری خودکشی کنی کارکن پول جمع کن تنهازندگی کن بهترین راه

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

[QUOTE=135482775]بلاخره یکم پولوبایدداشته باشی بعدبری یه جایی یه شهردیگه ای سرکارکارپیداکنی خودت باشی وخودت کارکنی وز ...[/QUOTEمیدونم هیچوقت خودکشی نمیکنم اما این راهی هم که تو میگی خیلی وجود میخواد انجام دادنش 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
خسته نباشی

😐😐😐😐

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
واالا تازه امید به زندگیتون هم میره بالا اگه چغاله بادام هم بگیرید😆😆

نگووووو دهنم آب افتاد 😂😂😂😋😋😋

واالا تازه امید به زندگیتون هم میره بالا اگه چغاله بادام هم بگیرید😆😆

راه حل خوبی بود اما خوشیش لحظیه ؛ من از باور اینکه خسته ام هم خسته ام

[QUOTE=135482775]بلاخره یکم پولوبایدداشته باشی بعدبری یه جایی یه شهردیگه ای سرکارکارپیداکنی خودت باش ...

دیگه بایدوجودشوداشته باشی بهترازمرگه 

ببین ازالان کارکن پول جمع کن بعدبذاربرویه جای دیگه اونجا کارکن زندگی کن بهترین راه همینه یا باهرچی که اذیتت کرده کناربیا

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
دیگه بایدوجودشوداشته باشی بهترازمرگه  ببین ازالان کارکن پول جمع کن بعدبذاربرویه جای دیگه اونجا ...

راست میگی بیشتر از همه از این دوراهی که تو وجودمه خسته ام باید یه جایی تکلیف خودتو با خودت مشخص کنی

راه حل خوبی بود اما خوشیش لحظیه ؛ من از باور اینکه خسته ام هم خسته ام

خب لحظه به لحظه خوشی های دیگه تجربه کن خوبه بعضی وقتا خودتو بزنی به بیخیالی وگرنه خیلی سختر از این میشه

فقط خودت باش 
راست میگی بیشتر از همه از این دوراهی که تو وجودمه خسته ام باید یه جایی تکلیف خودتو با خودت مشخص کنی

یه هدفی پیدا کن وبهش پایبندباش وتلاش کن همه چیزبه خودت بستگی داره یکم ریسک