2821
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭😭😭😭😭

722 بازدید | 65 پست

همه ی علائماشو دارم.از دیروز عصر یهویی بدن درد گرفتم همراه با تب و سردرد.هرچی هم قرص خوردم فایده نداشت.الان ی کم سرفه هم میزنم.خدایا چرا من.حداقل ب من رحم نمیکنی ب بچه هام رحم کن.ی دختر ۳ ساله با ی پسر ۵۰روزه دارم.اگر بچه هام بگیرن چی .چ خاکی ب سرم کنم.تو رو خدا با دلای پاکتون برا منو بچه هام دعا کنین😞😞😞

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🙏🏿

هميشه.... يه زخمى باهامه كه هيچوقت ديگه خوب نميشه.....                                                                          كسى جات.... نمياد چون انقدر مثلِ تو محبوب          نميشه.....

عزیزم بچه ها اگرم بگیرن درصد شدت مریضی توسون خیلی کمه 

بعد شما شاید انفولانزا گرفتی چون بدن درد ناگهانی نشانه ی انفولازناست خودت رو قرنطینه کن و از ۴۰۳۰ مشورت بگیر انشاالله به زودی خوب میشی نترس

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
وا از کجا مطمئنی 😑 برو دکتر الکی به خودت استرس نده ایشالله بلادوره

اخه همه علائماش رو دارم.خیلی حالم بده.اصن نمیتونم غذا بخورم😢

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

نگران نباش 

عموی من گرفت ولی بچه و زنش نه

سنشم بالای ۴۰ بود

الان خوب شده برو دکتر 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم بچه ها اگرم بگیرن درصد شدت مریضی توسون خیلی کمه  بعد شما شاید انفولانزا گرفتی چون بدن در ...

سلام 

میشه در خواست دوستی من رو قبول کنید ..درمورد ازمون وکالت

اگه نه همینجا بگم🌹

الهی گاهی نگاهی