2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 65 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر رفتی یا حدس میزنی ک کرونا داری؟! یا خدا چقد ترسیدم😭😭😭

عصر می رم دکتر .اخه چرا باید اینجوری میشدم.حتما گرفتم😭

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

وا چرا انقدر استرس 

اول اینکه هر علائمی که کرونا نیست یه دو روزی صبر کن ببین علایمت بیشتر میشه یا نه

بعدشم بر فرض باشه الان اکثریت خوب میشن

من خواهرم ،شوهر خواهرم ،بچش گرفتن تازه خیلی ناجور 

الان یک ماه خوب شدن حالشون از منم بهتر

فقط استرس نداشته باش  خودت یه چند روز حسابی تقویت کن و دم نوش بخور

علایمت چیه بگو کمکت کنم

دیروز عصر یهویی بدن درد گرفتم همراه با تب و سردرد .تبمو چک کردم ۳۷ رو ۷بود.دیگ امروزم ادامه داره با گهگاه سرفه میزنم.امروز تبمو چک کردم ۳۸رو ۶بود😭

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

عزیزم حدودا یه ماه پیش مادر منم همین علایم رو داشت به علاوه تنگی نفس ما همین فکر رو میکردیم رفت دکتر ازمایش داد و سی تی شد ولی خدا رو شکر نبود دکتر گفت سرماخوردی بعد یه هفته خوب نشد گفتیم نکنه تشون نداده دوباره رفتیم دکتر ازمایش میزان اکسیژن سطح خون گرفت چیزی نبود فقط فشارش بالا بود  دکتر گفت ترسیدی بعد از یه چند روز حالش بدار شد طوری که می گفت می خوابم هم اذیتم می تونم درست نفس بکشم سرم درد میکنه ولی دیگه تب نداشت خلاصه دردسرت ندم این طرف اون طرف دکتر اخرش گفتن ما قلبشه باید انژیو بشه می خوام بگم هر گردی گردو نیست بدو دنبالش تا بفهمی چیه اگرم خدای نکرده کرونا بود ناراحتی نداره مداوا میکنی و استراحت خوب میشی

دیروز عصر یهویی بدن درد گرفتم همراه با تب و سردرد .تبمو چک کردم ۳۷ رو ۷بود.دیگ امروزم ادامه داره با ...

پاشو همین الان برو دکترررر چون تبت ادامه داره و با مسکن خوب نشدهببین پزشکت چی میگه خدایی نکرده اگر کرونا بود توی اتاق قرنطینه شو پنجره رو مرتب باز بذار هوا تهویه بشه میخوای بچتو بغل کنی حتما ماسک بزن دستاتم بشو و بچه رو شیر بده ظرف غذاتم جدا کن سرویس بهداشتی رو هم بگو همسرت مرتب ضد عفونی کنه بچه بزرگتو ببر خونه مامانت اونجا باشه استرسم اصلا نداشته باش