2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نظر همه محترمه ولی اگه اونجوری با دعا این چیزا بود که الان همه خوشبخت بودن نه این همه تاپیک بدبختی باشه

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

یکیو میشناسم خیلی دوس داشت ازدواج کنه هرروز پیش یه دعا نویس میرفت و اونام دستشون درد نکنه کلی تیغش میزدن و بهش چندتا دعا میدادن یکیشو میبست به موهاش یکیو میزاشت زیر بالشش یکیو میزاشت زیر پادری یکیو فوت میکرد تو آب میخورد از هیچکدومم نتیجه نگرفت حرف ما رو هم گوش نمیکرد که بابا پولتو نریز تو جیب اینا

سفره حاجت هم زیاد پهن میکرد

میخوام بگم تا خدا نخواد نمیشه اگرهم خواست هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

والا ما بدون دعا ازدواج کردیم که این شد وضعمون 

اگر دعا معا بلد بودیم که این نبود حال و روزمون

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

من با دعا و نذر نیاز نرسیدم ب اونی ک عاشق شده بودم و گذاشت رفت

بعد کلا بیخیال شدم چندسال

تو فازش نبودم دیگه گفتم دیگه تموم 

یهو ورق برگشت جوری ک خودمم نفهمیدم چیشد

الان نامزدم 

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست …خدایا دستمو بگیر 

چله حدیث کساء خیلی خوبه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
ببخشید نظر همه محترمه ولی اگه اونجوری با دعا این چیزا بود که الان همه خوشبخت بودن نه این همه تاپیک ب ...

خب تقصیر همه است زیاده خواه شدن 

ذایقه ها تغییر کرده

الانم که هر چی بچس ازدوواج کرده  

فقط بگه شوهر کردم

قبول داری؟؟

ببخشید نظر همه محترمه ولی اگه اونجوری با دعا این چیزا بود که الان همه خوشبخت بودن نه این همه تاپیک ب ...

من خودم خواستگار کم نداشتم ولی همه بچه ننه و مامانی

بجز عشقم که اونم نشد

خانوادم نزاشتن   

خب تقصیر همه است زیاده خواه شدن  ذایقه ها تغییر کرده الانم که هر چی بچس ازدوواج کرده   & ...

دقیقا من خیلی رو دیدم خودشان معمولی رو به پایین هستن آنوقت از پسر مردم توقع خیلی بالا دارند آنوقت برای برادراشو انتظار دارند دختره هیچی نخواد و با آون بچه موفق چون واقعا بعضی دختران ی کارایی میکنن که خانواده مجبور برای آبروی خودشان و دخترش ون شوهرشان بدن 

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️
من خودم خواستگار کم نداشتم ولی همه بچه ننه و مامانی بجز عشقم که اونم نشد خانوادم نزاشتن   &n ...

من خودم سنم کم ولی خواستگار زیاد دارم ولی نمیدن چرا همه می خوان دختر ده هشتادم بگیرند آگه مال دهه ی ۵۰ باشند