2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
مرسی مریم جونم.. خود پالما بودی؟ ما برای اواسط آگوست میخوایم بریم... خیلی داغه فکر کنم بعد فست لند از چه نظر بهتر بود؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خود پالما رو فقط یک روزه با اتومبیل رفتیم و برگشتیم، شهر ساحلی فوق العاده خوشگلیه، ولی برای باده اورلاب بهتره کمی فاصله بگیرید از پالما، فست لند خیلی زنده تر بود، دوچرخه گرفتیم و شهرهای أطراف رو گشتیم، عالی بود واقعا! رستوران هتلش هم عالییییی بود، کیفیت غذا بهترین بود توی این ٥-٤ باری که اون سمت رفتم
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آگوست خوبه، خنک باشه به نظر من خوب نیست
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
با جاریم داریم باهم برنامه می چینیم بعد پرسید کجا ترجیح میدی بریم و .../// گفتم من اُفن هستم با هر مقصدی برای سفر حال آفریقا و آسیا را ندارم.. آمریکا هم دیگه راهم نمیدن :)))))))
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
خواهش میکنم ما هم هر سال میریم، کلا من از لب دریا سیر نمیشم! میتونم چند ماه اونجا باشم، ببین حداقل چهار ستاره باشه هتل! حتما صفحه اینترنت هتل رو چک کن، گاهی ستاره ها رو وبسایتی که خدمات میده تعیین میکنه که یطورایی کلاهبرداریه و میری اونجا میبینی ٣ ستاره رو هم به زور داره! اگه بخون کردی یا قبلش بهم بگو اگه هتل رو میشناختم بهت بگم چطوره؟ توی إیمیل هام نگاه میکنم اسم هتل هایی رو که راضی بودم میفرستم همینجا با جاری!(مثل مهران مدیری یهوی این وسط!) با جاری میخوای بری مایوررررکا؟!
مرسی عزیزم آره من و جاریم باهم بهمون خوش میگذره.. بچه ها هم باهم بهشون خیلی خوش میگذره. یه هتل چهار ستاره دیدم البته تو قناری... 440 تا بورتونگ هست همه خیلی راضی هستن.. حالا البته هنوز به نتیجه ای نرسیدیم... ولی همون جنوب اسپانیا میخوایم یه جایی بریم بالاخره بعد به جز استخر هتل تو اب دریاش هم میشه رفت؟ اخه مثلا ما رفتیم مومباسا یکی از معروفتری سواحل توریستی.. دیانی بیچ... بعد تو اب اقیانوس نمی تونی بری... چون خیلی کم عمقه.. بعد باید راه بری پر از توتیا و ... تیغش میره توی پای آدم... کلا برای شنا نیست.. برای موج سواری و لم دادن تو ساحل و ... هست بیشتر تا شنا
پارمیدا جان من قناری رفتم تو آگوست
تنریفه البته
به نظر من که عالی بود به ما خیلی خوش گذشت
البته اگه دنبال ساحل زیبا هستی من جنوب پرتغال و جنوب اسپانیا رو ترجیح میدم چون ساحل تنریفه سنگ ریزه بود و خیلی تیز و ماسه ای نبود
Fuerteventura, Costa Calma مرسی مرمر جون.. اینجا یه هتل دیدیم.. البته فعلا تو گروه سکوت برقراره :))) همه دارن فکر میکنن
آره عزیزم، سواحل شنی عالی داره، پرفکت! منتهى به دو تا نکته توجه کن: جنوب اسپانیا و جزیره مایورکا دو نوع ساحل شنی دارن، سواحلی که خلیج مانند هستن و راحت بگم مثلا بین دو تا پیش رفتگی محدودن و در نتیجه به درد پیاده روی کنار دریا نمیخورن! دومی مثل سواحل شمال و جنوب خودمون ممتد و نرمالن که به سلیقه من هم بیشتر میخورن، حتما توی گوگل ارس این رو چک کن اگه برات مهمه نکته بعد کلا سواحل مدیترانه توی یه فصولی البته محدود، ممکنه مورد هجوم ژلی فیش قرار بگیرن، نگاه کن ببین کجاها بیشترن و اونجا نگیر! منو توی بارداری نیش زدن!!!!! فکر کن؟! البته تابلوی هشدار میزنن، ولی خب دیگه آهان: اگه با ترانسفر بوخن میکنی حتما توجه کن به فاصله از فرودگاه که با بچه خیلی توی اتوبوس نباشین! بخصوص موقع برگشت میبینی پروازتون مثلا ١ بعد از ظهره منتهی ترانسفر شمارو ٥ صبح آب هولن میکنه!!!!!!!!
اینجا برای شنا عاااااااااالیه! بگو کی کجا میری شاید ما هم اتفاقی همونموقع اومدیم😉
بفرست عزیزم کجارک باید چک کنم؟