2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
خواهش میکنم، خوش بگذره
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرجانی مادر شما سنی ندارن، متاسفانه بعید میدونم بشه، توی اطرافیان دیدم که با سن مادر شما موفق نشدن و در نتیجه مادرشون پناهنده شدن
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
دوستان عزیز سلام یه سوال داشتم ازتون ...خیاطی و طراحی دوخت توی المان از لحاظ شغلی بهتره یا پرستاری یا بهیاری ؟؟؟البته میدونم هیچ ربطی به هم نداره ... خیلی مهمه خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنونم
ویولت منم بی اطلاع هستم اما همون پیشنهاد همیشگی، توی گروهی که داخل ف ی س ب و ک هست مطرح کن حتما راهنمایی میکنن، حتی میتونی از أدمین بخواهی سئوال رو ناشناس مطرح کنه
دوستان همگی خوبین؟!؟! از سرما توی خونه ها پناه گرفتین مثل من؟!
سلام مریم چطوری عزیزم؟

والا من همش بیرونم با بچه ها. برف بازی و سورتمه سواری و..... 😁 سمت ما برف اومده حسابی، اون حالت سرد حوصله سربر نیست.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بله درسته.. الان اینجا منفی 7 درجه هست. شبها میشه منفی 11 , 12 گاهی به منفی 20 هم میرسه ولی فقط گاهی. شاید یکی دو بار در سال. ولی منفی 10 تا 15 زیاد اتفاق میافته. (البته جنوب المان که کو هستانی هست را نمیدونم.. فکر کنم اونجا سردتره. منطقه ما کو هستانی نیست) خلاصه زمستونه خدا سرده دمش گرم , زمین مثل یخ کرده دمش گرم البته هوا بیشتر بهش میخوره ها... زمستونه هوا سرده دمش گرم https://www.you tube.com/watch?v=jfLRWlR7b3Q
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
قلبم به درد اومد، دو روزه کار من گریه و بغضه! بیچاره ها! بیچاره نزدیکان شون!