دختری از شهر رویاها پست ها : 849 عضویت:1391/11/4 0 راستش این قانونی که اومده برای مادرایی که بچه زیر 6 سال دارن یکم از رفتن داره منصرفم میکنه اخ یه ساعت ساعت کاری کم میشه تا 6 سال ولی وقتی ادم به این فکر میکنه که اونجا باید مثل ماشین کار کنه و تو سن 64-65 سالگی بازنشت بشه خیلی زورش میگیره با همه اینا هنوزم خیلی میخوام برم دختری از شهر رویاها پست ها : 849 عضویت:1391/11/4 1395/7/11 - 10:54 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل بخدا چند ساله زندگی نمی فهمیم همش به فکر رفتن یا موندن اینجا هر کاری میخوایم انجام بدیم میگم ولش ما که موندنی نیستیم دوباره از اونور هم خیلی استرس رفتن دارم میگم اگه بریم و پشیمون بشیم چی ما که اصلا نرفتیم ببینیم اونور طاقت میاریم یا نه؟ ایا ارزش این همه سختی کشیدن رو داره ایا ارزش داره جوونی مون رو بزاریم ؟ ایا واقعا اونور ارامش داریم راحتیم یا اونجاهم استرس کار و درس هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اختلاف طبقاتی هست؟ تبعیض نژادی هست؟ خیلی سخت باید کار کنی تا یه چیزی بدست بیاری؟ برای اینکه بتونی یه ذره تفریح کنی باید چند ماه حسابی کار کنی تا بتونی یه تفریح داشته باشی؟ رفاه که میگن بیشتره اونجا منظورشون چه رفاهیه که باید انقدر کار کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دختری از شهر رویاها پست ها : 849 عضویت:1391/11/4 1395/7/11 - 10:58 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل پس این رفاه منظورتون چیه که میگین رفاه هست اگه رفاه هست باید ساعت کاری کمتر باشه و تفریح بیشتر .... قدرت خرید بیشتر .... ایا اینطور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ******* در تمام تاپیکهات در مورد مهاجرت به این موضوع اشاره میکنی, خیلی از پستها و سوالاتت در این مورد در طی حداقل سه سال گذشته همه در این باره بوده.

در ضمن من قضاوتت نکردم نوشتم حس میکنم اینطور باشه.... حس می کنم معنی اینو نمیده که 100% هست, شاید هم حسم اشتباهه.. این چه واکنشیه؟

خب درست توضیح بده که نه اینطور نیست. شما بیایی آلمان خیلی رک بهت ایراداتت (و البته چیزهای خوبی که توی چنته داری را میگن) بخوای اینطوری ناراحت شی و واکنش نشون بدی همون دوماه اول افسردگی میگیری

آرامش خودتو حفظ کن.